Egyéb kategória

„Mert nyaralni visz az álomhajó!” – ez a világ legnagyobb luxus óceánjárója

A legtöbbünknek hiába igazán nagy vágya, hogy utazzon és bejárja a világot, ez sajnos csak a szerencséseknek jön össze, Na, nem azért hogy ezt az érzést erősítsük bennetek, de mutatunk egy olyan luxushajót, ami felkerült a bakancslistánkra.

vous - 2017.10.22.
„Mert nyaralni visz az álomhajó!” – ez a világ legnagyobb luxus óceánjárója

A The Royal Caribbean International üdülőhajó-társaság büszkélkedhet a világ legnagyobb óceánjáró hajóival. A társaságnak nagyjából féltucat sétálóhajója van, köztük a két legnagyobb és a két minden (de tényleg minden) igényt kielégítő hajó, az Oasis of the Seas és az Allure of the Seas hajóóriások. 

Nyaralni készültök? Tippek, hogy minél olcsóbban megússzátok a repülőjegyvásárlást Engel Nóra

Tippek, hogy minél olcsóbban megússzátok a repülőjegy-vásárlást

Szögezzük le: a repülőjegyek megvásárlásra nem sokban tér el bármilyen más termék vagy szolgáltatás megvásárlásától. Itt is érdemes tájékozódni, tisztában lenni az ár-érték arányokkal, érdemes utánajárni a lehetőségek tárházának, és nem utolsósorban nem szabad kapkodni. De még mielőtt rátérnénk a konkrétumokra, az első és legfontosabb, amit érdemes megjegyezni, hogy nincsenek csodák. Nincs titkos összetevő, recept vagy rövidebb út az olcsó jegyekhez. Van azonban néhány tipp, amit jó, ha megfogadtok! A teljes cikkért kattintsatok IDE

Utóbbinak 2774 kabinja van – 5500 vendégnek tud helyet biztosítani, ezen felül a fedélzeten:

  • vizipark
  • kalandpark
  • futópálya
  • korcsolyázási lehetőség 
  • színház
  • több medence
  • és robot pincérek is gondoskodnak az igazi luxusélményről.

Luxus ide vagy oda, egy hét éjszakás karib-tengeri sétáhajókázás egy főnek nagyjából 150 ezer forinttól már elérhető. Ebben az árban természetesen benne van az étkezés, illetve a szállás egy alap felszereltségű, ablak nélküli kabinban. Ja, és Orlandóig, ahonnan a hajó indul, azért el is kell jutni valahogy…

Objektum doboz

Indulhatunk?

Címkék: #hajó #luxus #utazás
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: