Egyéb kategória

„Mert nyaralni visz az álomhajó!” – ez a világ legnagyobb luxus óceánjárója

A legtöbbünknek hiába igazán nagy vágya, hogy utazzon és bejárja a világot, ez sajnos csak a szerencséseknek jön össze, Na, nem azért hogy ezt az érzést erősítsük bennetek, de mutatunk egy olyan luxushajót, ami felkerült a bakancslistánkra.

vous - 2017.10.22.
„Mert nyaralni visz az álomhajó!” – ez a világ legnagyobb luxus óceánjárója

A The Royal Caribbean International üdülőhajó-társaság büszkélkedhet a világ legnagyobb óceánjáró hajóival. A társaságnak nagyjából féltucat sétálóhajója van, köztük a két legnagyobb és a két minden (de tényleg minden) igényt kielégítő hajó, az Oasis of the Seas és az Allure of the Seas hajóóriások. 

Nyaralni készültök? Tippek, hogy minél olcsóbban megússzátok a repülőjegyvásárlást Engel Nóra

Tippek, hogy minél olcsóbban megússzátok a repülőjegy-vásárlást

Szögezzük le: a repülőjegyek megvásárlásra nem sokban tér el bármilyen más termék vagy szolgáltatás megvásárlásától. Itt is érdemes tájékozódni, tisztában lenni az ár-érték arányokkal, érdemes utánajárni a lehetőségek tárházának, és nem utolsósorban nem szabad kapkodni. De még mielőtt rátérnénk a konkrétumokra, az első és legfontosabb, amit érdemes megjegyezni, hogy nincsenek csodák. Nincs titkos összetevő, recept vagy rövidebb út az olcsó jegyekhez. Van azonban néhány tipp, amit jó, ha megfogadtok! A teljes cikkért kattintsatok IDE

Utóbbinak 2774 kabinja van – 5500 vendégnek tud helyet biztosítani, ezen felül a fedélzeten:

  • vizipark
  • kalandpark
  • futópálya
  • korcsolyázási lehetőség 
  • színház
  • több medence
  • és robot pincérek is gondoskodnak az igazi luxusélményről.

Luxus ide vagy oda, egy hét éjszakás karib-tengeri sétáhajókázás egy főnek nagyjából 150 ezer forinttól már elérhető. Ebben az árban természetesen benne van az étkezés, illetve a szállás egy alap felszereltségű, ablak nélküli kabinban. Ja, és Orlandóig, ahonnan a hajó indul, azért el is kell jutni valahogy…

Objektum doboz

Indulhatunk?

Címkék: #hajó #luxus #utazás
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.