Egyéb kategória

3 + 1 salátázó, ahol feltankolhattok vitaminnal a hideg napokra

Nagyon sokáig nem voltam jóban a legtöbb zöldséggel, a saláták sem hoztak igazán lázba. Aztán ahogy telt az idő, az ízlésem is változott, egyre jobban kívántam a friss, vitamindús ételeket. És mintha az égiek is tudnák, mi kell nekem, egyre több salátabár nyílik a fővárosban. Most összegyűjtöttem párat, amelyeket érdemes meglátogatnotok, ha feltankolnátok vitaminnal!

vous - 2017.10.22.
3 + 1 salátázó, ahol feltankolhattok vitaminnal a hideg napokra

Rukkola

A Rukkola az első salátázó, amelybe beleszerettem, az egyetemi évek alatt rengeteg időt töltöttem itt. Egy köpésre a Kálvin tértől, a Baross utcában találjátok a kicsi, de annál nagyszerűbb salátázót. A Rukkolában többek között leveseket, szendvicseket, finom kávét, limonádét, smoothie-t kínálnak, de a hangsúly a salátákon van. Minőségi alapanyagokból nemcsak laktató, de nagyon guszta salit kapunk. Ha Insta-kompatibilis ebédet szeretnétek, a Rukkola a lehető legjobb választás!

Objektum doboz

Salad Box

A Salad Box már-már zavarba ejtően sok variációt kínál. Kilenc előre összeállított saláta közül választhatunk, de végtelen számú lehetőségünk van, hisz az alapanyagokból a saját salátánkat is összeállíthatjuk. Ráadásul nagyon sok öntetet kínálnak a salikhoz! A Salad Boxban akkora adagok vannak, hogy alig bírjuk betolni, de mivel papírdobozban kapjuk, elcsomagolhatjuk, ahogy a Rukkolában is, így nem kell aggódni, hogy egy falat is kárba vész. Salad Boxot a főváros több pontján, sőt még vidéken is találtok. Érdemes kipróbálni!

Objektum doboz

Legelő

A Legelő célja, hogy egészségeset és finomat adjanak megfizethető áron mindazok számára, akiknek fontos a minőségi táplálkozás vagy egyszerűen csak unják már az egyhangú ételeket és ennének egy jó salátát. Itt is lehetőség van rá, hogy a vendégek ne csak előre összeállított ételekből tudjanak választani, hanem saját fantáziájuk alapján egyedi salátákat alkothassanak. Gondolnak azokra is, akik valamilyen táplálék-intoleranciában szenvednek vagy egyéb előírt speciális étrendet kell követniük. Sőt a Legelőből otthonra vagy a munkahelyetekre is rendelhetitek a kedvenceteket, hisz kiszállítást is vállalnak.

Objektum doboz

+1

Cserpes Tejivó

A Cserpes elsősorban péksüteményeiről, szendvicseiről és tejtermékeiről híres, de a szemfülesek felfedezhették már, hogy igen jó salátákat is beszerezhetünk náluk. Igaz, itt nem mi állíthatjuk össze a salit, de érdemes többfélét is megkóstolni, sőt, az öntetekkel is kísérletezhetünk.

Objektum doboz

Mi ezeket a helyeket emeltük most ki, de persze hosszan lehetne folytatni a sort. Ha van olyan salátázó, akár a fővárosban, akár vidéken, amelyet ajánlanátok, írjátok meg nekünk kommentben!

Ajánlott cikkek