Egyéb kategória

„Már mindent tudok, sírtam a végén!” – nyilatkozta Kit Harington a GOT utolsó részéről

Kit Harington egy brit műsorban mesélt arról, hogy milyen érzések fogták el, amikor elolvasta a Trónok harca utolsó részének forgatókönyvét. 

vous - 2017.10.21.
„Már mindent tudok, sírtam a végén!” – nyilatkozta Kit Harington a GOT utolsó részéről

Kit Harington péntek este a brit BBC csatorna The One Show műsorának vendége volt, ahol arról is beszélt, hogy nem rég fejezték be a Trónok harca utolsó részéhez készült forgatókönyv olvasását.

Befejeztük az olvasópróbát, így már mindent tudok! Sírtam a végén. 

A 30 éves színész hozzátette, hogy nem a sztori miatt könnyezett, hanem, mert borzasztóan nehéz lesz majd búcsút inteni a sorozatnak, hiszen 8 éven keresztül a mindennapja része volt.

kit-harington-tronok-harca

Sírva röhögős: így alakítja Kit Harington a Trónok harca karaktereit

Kit Harington megmutatta, hogy tud nagyon vicces is lenni. Levetkőzte Havas Jon karakterét, és eljátszotta Cersei Lannistert, Hodort és Daenerys Targaryent.

Egyébként az a hír járja, hogy többféle verziót forgatnak majd a színészek az utolsó epizódhoz, így ők maguk se tudják, hogy melyik opció kerül majd adásba. Ezzel szeretnék a készítők elejét venni, hogy bármilyen infó kiszivárogjon idő előtt.

Objektum doboz

Sajnos egyre biztosabb, hogy nem kerül képernyőre 2018 nyarán az utolsó évad, amit egyébként két esküvő is hátráltat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!