Egyéb kategória

Virágminta tetőtől talpig – Megvannak az Erdem X H&M közös kollekciójának képei

A divatrajongók tudják: már jó néhány éve annak, hogy minden év novemberében van egy nap, amit sokszor olyan tömeg, sorok és várakozás övez, mint az amerikai Black Fridayt. Nem, nem a shoppingünnepre gondolok, hanem arra a napra, amikor a H&M üzletekbe megérkeznek azok a darabok, amiket különböző luxusmárkákkal közösen készítenek. Idén az Erdem a soros. 

vous - 2017.10.13.
Virágminta tetőtől talpig – Megvannak az Erdem X H&M közös kollekciójának képei

A közkedvelt svéd fast fashion márka júliusban jelentette be a hírt, miszerint a divatrajongók idén Erdem X H&M darabokat szerezhetnek be novemberben. A londoni székhelyű Erdemet leginkább a vörös szőnyegről ismerhetjük, hiszen olyan nevek viselik előszeretettel, mint Nicole Kidman vagy Emma Stone.  

A márkára jellemző stílusjegyek a H&M-mel készített kapszulakollekció darabjain is jól felfedezhetőek lesznek: nem lesz hiány csipkéből, kosztümökből és persze a már védjegyévé vált virágmintából sem. A tavalyi neon színekkel tarkított Kenzo kollekció után kíváncsian várjuk, mennyien rohamozzák meg a Váci utcai üzletet november másodikán az ultranőies darabokért. 

H&M

„Mert sznobok vagyunk” – Hisztérikus tömeg ostromolta a Vörösmarty teret 

Két évvel ezelőtt, a Balmain X H&M kollekció megérkezése miatt csúnya tömeghisztéria alakult ki, akkor több fiatal is elárulta, miért éri meg egyetlen, méregdrága kollekcióért órákig várakozni a novemberi hidegben. Ha kíváncsiak vagytok a válaszukra, és arra, hogy pontosan mekkora balhé volt a Vörösmartyn, ITTmindent megtaláltok.

Nézzétek meg az Erdem X H&M kapszulakollekcióját! 

Forrás:
H&M

Forrás:
H&M

Forrás:
H&M

Forrás:
H&M

Forrás:
H&M
Objektum doboz

Forrás:
H&M

Forrás:
H&M

Ha még több képre vagytok kíváncsiak, kattintsatok IDE!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.