Egyéb kategória

Virágminta tetőtől talpig – Megvannak az Erdem X H&M közös kollekciójának képei

A divatrajongók tudják: már jó néhány éve annak, hogy minden év novemberében van egy nap, amit sokszor olyan tömeg, sorok és várakozás övez, mint az amerikai Black Fridayt. Nem, nem a shoppingünnepre gondolok, hanem arra a napra, amikor a H&M üzletekbe megérkeznek azok a darabok, amiket különböző luxusmárkákkal közösen készítenek. Idén az Erdem a soros. 

vous - 2017.10.13.
Virágminta tetőtől talpig – Megvannak az Erdem X H&M közös kollekciójának képei

A közkedvelt svéd fast fashion márka júliusban jelentette be a hírt, miszerint a divatrajongók idén Erdem X H&M darabokat szerezhetnek be novemberben. A londoni székhelyű Erdemet leginkább a vörös szőnyegről ismerhetjük, hiszen olyan nevek viselik előszeretettel, mint Nicole Kidman vagy Emma Stone.  

A márkára jellemző stílusjegyek a H&M-mel készített kapszulakollekció darabjain is jól felfedezhetőek lesznek: nem lesz hiány csipkéből, kosztümökből és persze a már védjegyévé vált virágmintából sem. A tavalyi neon színekkel tarkított Kenzo kollekció után kíváncsian várjuk, mennyien rohamozzák meg a Váci utcai üzletet november másodikán az ultranőies darabokért. 

H&M

„Mert sznobok vagyunk” – Hisztérikus tömeg ostromolta a Vörösmarty teret 

Két évvel ezelőtt, a Balmain X H&M kollekció megérkezése miatt csúnya tömeghisztéria alakult ki, akkor több fiatal is elárulta, miért éri meg egyetlen, méregdrága kollekcióért órákig várakozni a novemberi hidegben. Ha kíváncsiak vagytok a válaszukra, és arra, hogy pontosan mekkora balhé volt a Vörösmartyn, ITTmindent megtaláltok.

Nézzétek meg az Erdem X H&M kapszulakollekcióját! 

Forrás:
H&M

Forrás:
H&M

Forrás:
H&M

Forrás:
H&M

Forrás:
H&M
Objektum doboz

Forrás:
H&M

Forrás:
H&M

Ha még több képre vagytok kíváncsiak, kattintsatok IDE!

Ajánlott cikkek