Trend

Blake Lively is beállt a sorba: rövid hajjal lépett a vörös szőnyegre

 Blake Lively legújabb filmjének Los Angeles-i premierjén mutatta meg vadiúj séróját – kijelenthetjük, a gyönyörű színésznő is beállt a sorba!

vous - 2017.10.12.
Blake Lively is beállt a sorba: rövid hajjal lépett a vörös szőnyegre

A mindig (majdnem mindig) kifogástalan külsővel nyilvánosság elő lépő színésző mindenkit meglepett: legújabb filmje, az All I See Is You című mozi bemutatóján 

rövid hajjal lépett a vörös szőnyegre. 

Nemrégiben Pippa Middleton és Nina Dobrev is bobra váltott, utóbbi frufruval turbózta fel a fazont. Mostantól pedig Blake Lively is a „bobos” színésznők között tudhatja magát. Blake nem csak a long bob sérójával lepett meg mindenkit, matt vörös rúzs díszítette ajkait, pedig általában a nude árnyalatokat preferálja. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Blake új mozifilmje egyébként egy dráma-thriller mix, amiben Blake egy vak nőt alakít, aki vissszakapja szeme világát, azonban nem azt látja, amire számított. Többek között férje sem az, akinek gondolta.

Objektum doboz

bob

Minden nőnek ki kell próbálnia egyszer: a legszebb long bob frizurák szín szerint

Sokáig azt gondoltuk, hogy a hosszú haj soha nem mehet ki a divatból, és bár nem számít ódivatúnak, 2017-ben az abszolút befutó a középhosszú haj. Nyáron még praktikus is, hiszen nem melegít annyira, és az sem utolsó szempont, hogy szárítani sem kell sokáig, így nem izzadunk meg nagyon, mire végzünk a szárítással. Könnyű vele bánni, és a beach waves stílust is nagyon bírja. Ez a long bob frizura! A fotókért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.