Egyéb kategória

Óvatosságra intő napok és hetek következnek! – Októberi horoszkóp

Nemrég egy őrült kukásautó szó szerint le akarta darálni a parkoló autómat bekanyarodás közben. Az autóm szabályosabban nem is parkolhatott volna, noha épp futóverseny volt Budaörsön. El lehet képzelni, mennyi autó szorult kis helyre! Ha nem akkor jövök épp vissza, volt autóm, nincs autóm. Végül másik két autót meghúzva távozott a szűk utcából. Az egyik ügyfelem is írt, hogy ő már nem járt ekkora szerencsével, a parkoló autójába konkrétan belementek. A minap Londonban autó hajtott a tömegbe a múzeum előtt. Mi van most?! Megnéztem milyen remek konstellációk vannak az égen, de elég csak megnéznünk a világ eseményeit, láthatjuk a folyamatos feszültséget, az elégedetlenséget, és a harcot a korlátozó keretekkel, törvényekkel szemben.

vous - 2017.10.09.
Óvatosságra intő napok és hetek következnek! – Októberi horoszkóp

Mindezek a hatások a Marsnak és a Szaturnusznak közös megnyilvánulásai – és nyilván még sok egyéb más bolygóhatásé is, amit most nem részletezek, de figyelembe vettem. A Mars az indulatok, az erőszak és az ambíciók bolygója, amely képes mindenáron keresztülvinni akaratát. A Szaturnusz akadályozó, fékező hatása szükségszerű változtatásra hívja fel a Mars figyelmét, és jelzi, hogy hatékonyságban és időben egy már tarthatatlan konfliktushelyzet lezárásához érkeztünk. Itt már olyan mértékű a feszültség, a tehetetlenségérzés, ahol elengedhetetlen az eddigi hozzáállás megváltoztatása a saját felelősségvállalásunk és hatékonyságunk növelése révén. 

Nem lehet tovább erőltetni vagy ráerőltetni az akaratunkat másokra szemellenzősen, ahogy eddig tettük, mert a másik oldalon is tovább fog nőni a fenyegetettség érzése vagy az ellenállás. 

Vagyis ez azt jelenti, hogy a másik fél cselekedeteinek bírálása helyett azt kell tennünk végre, ami a mi dolgunk lenne, de eddig nem csináltuk. A nehezebbik út választása hosszabb távon biztosan kifizetődő.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok IDE!

600

Horoszkóp: ti írjátok most életetek forgatókönyvét

Kilengéseket, megingásokat és minden olyan feszültséget képes intenzíven a felszínre hozni a Kos telihold, amelyekben határozottságra és fontos döntések meghozatalára lenne szükség. Az érzelmi biztonságunkat képviselő Hold a Kos jegyében tetőzött október 5-én, ahol az én, az önállóság és a küzdés fontosságát emeli ki, valamint a bátorságét, és azon próbatételekét, amiket még nem próbáltunk ki.

A cikk folytatását keressétek ITT

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!