Egyéb kategória

Azért jó tudni, hogy a Chanel-modellek haja porszívóval készül

Zuiger-fóbia: a vákumtól való félelem. Nagyon is valóságos, többnyire kisgyerekeknél és kiskutyáknál fordul elő – még szerencse, hogy a Chanel-modelleknél nem.

vous - 2017.10.04.
Azért jó tudni, hogy a Chanel-modellek haja porszívóval készül

A Chanel 2018-as tavaszi–nyári kollekciójának bemutatóján egy nem hétköznapi (vagy épp hétköznapi) módját választották annak, hogy a modellek haját belepréseljék egy keskeny plexicsőbe – porszívót használtak hozzá.

Szerintünk a Chanel fodrásza, Sam McKnight minden bizonnyal láthatta azt a régi videót, amelyen egy édesapa egy porszívó segítségével fogta össsze kislánya haját, talán innen az ötlet. 

Objektum doboz

Ilyen lett a végeredmény

Forrás:
Vogue

Meg ilyen

Forrás:
Vogue

Egyébként a bemutatót az éppen aktuális mindenki kedvenc modellje, Kaia Gerber nyitotta meg. 

Forrás:
Vogue

A szeplők, a fogak közötti rés mindig izgalmas, de… – Interjú a Maverick Agency modellügynökség vezetőjével

Modellek. Az a dolguk, hogy szépek legyenek. A szépségről viszont tudjuk, hogy relatív – mást jelent annak, aki fogékonyabb a vizuális újdonságokra, aki nyitottabb a világra. Mást jelent Budapesten. Mást jelent az ország keleti határa mellett fekvő maroknyi település lakói számára. Mást jelent egy modellügynökség vezetőjének is. Szekeres Kata, a Maverick Agency modellügynökség vezetője egy sokak által vágyott, de még mindig kevéssé ismert világot mutat be. A cikket ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.