Egyéb kategória

Francia manikűr 3.0 – matt stílusban újra trendi a legendás köröm

Itt az ősz, így ideje elfelejteni a pasztell- és neonszíneket a körmeinken. Még mielőtt teljesen megadnátok magatokat az őszi színeknek, ismerjétek meg a matt francia manikűrt!

vous - 2017.09.26.
Francia manikűr 3.0 – matt stílusban újra trendi a legendás köröm

Pont egy évvel ezelőtt írtunk nektek a francia manikűr 2.0-ról, azaz hogyan viseljétek felturbózva az amúgy klasszikus körömtrendet.

Eljött az ideje, hogy bemutassam nektek a francia manikűr 3.0-t, vagyis a matt klasszikust.

Szerintünk remek választás azoknak, akik imádják a francia manikűrt, de szeretnének egy kicsit újítani, trendibbé tenni a legendás stílust. Egyébként nem kell hozzá semmilyen speciális lakk, csupán a manikűr végén a szakember átdörzsöli egy bufferrel a körmöket, így lesz matt a hatás.

köröm

Legyetek a suli divatkirálynői: hódítsatok letisztult, vonalas körmökkel!

Olyan körmökre vágytok, amiket ti is könnyedén el tudtok készíteni otthon? Akkor jó hírünk van, ugyanis új körömtrend hódít a piacon, ami egyszerű, mégis kifejezetten elegáns: megérkeztek a vonalas körmök! Amikor a manikűrözés művészete meghódította a világot különböző dizájnokkal, formákkal és színekkel, úgy tűnt, a női társadalomnak semmi nem elég. Mégis más ügy, ha nem kell manikűrös egy szép új körömhöz, hanem ti is megcsinálhatjátok otthon. A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Természetesen a hossz, illetve a stílus rátok van bízva, a lényeg, hogy „mattuljon a francia”! Ha szeretnétek, feldobhatjátok mintákkal is, de szerintünk a matt francia manikűr úgy zseniális, ahogy van!

Objektum doboz

Már kipróbáltátok? Küldjetek nekünk fotókat!

Ajánlott cikkek