Egyéb kategória

Nem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk: itt a hullámos szempilla!

Íme, a hullámos szempillák, bár műszempillák, HULLÁMOSAK.

vous - 2017.09.26.
Nem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk: itt a hullámos szempilla!

Ha olvassátok a VOUS-t, akkor velünk együtt ti is sok őrült szépségtrendet láttatok már. Fülsmink, unikornis tusvonal, pozsgás köröm – ezeket ITT egy helyen megtaláljátok. Ezúttal egy újabb őrült szépségtrendbe akadt az egerünk, ez a hullámos szempilla! 

Objektum doboz

Miután Menal Kahn, egy sminkeslány megosztotta ezt a képet, vírusként terjed, hogy ez is egy újabb, hasztalan trend – megállíthatatlanok voltak a negatív kommentek, mivel sokan azt hitték, ezek eredeti szempillák.

Láttam, hogy sok ember azt írja, ezt meg kell állítani, mert használhatatlan és szükségtelen…  de véleményem szerint mindaddig, amíg senkit nem bántanak ezzel, nem egy nagy ügy!

– írta a lány, aki szeretne trendet teremteni, de természetesen csak műszempillákkal.

szem szempilla szemgolyó

Minden, amit tudnotok kell, mielőtt műszempillát csináltattok

Több kolleginámnak van gyönyörű műszempillája, így nagy a csábítás, hogy én is újra a műszempillás csajok táborába tartozzak. Ám jobb, ha tisztában vagytok a műszempilla hátrányaival és előnyeivel is. Jöjjön tehát minden, amit érdemes tudnotok a műszempilláról. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.