Egyéb kategória

Nem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk: itt a hullámos szempilla!

Íme, a hullámos szempillák, bár műszempillák, HULLÁMOSAK.

vous - 2017.09.26.
Nem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk: itt a hullámos szempilla!

Ha olvassátok a VOUS-t, akkor velünk együtt ti is sok őrült szépségtrendet láttatok már. Fülsmink, unikornis tusvonal, pozsgás köröm – ezeket ITT egy helyen megtaláljátok. Ezúttal egy újabb őrült szépségtrendbe akadt az egerünk, ez a hullámos szempilla! 

Objektum doboz

Miután Menal Kahn, egy sminkeslány megosztotta ezt a képet, vírusként terjed, hogy ez is egy újabb, hasztalan trend – megállíthatatlanok voltak a negatív kommentek, mivel sokan azt hitték, ezek eredeti szempillák.

Láttam, hogy sok ember azt írja, ezt meg kell állítani, mert használhatatlan és szükségtelen…  de véleményem szerint mindaddig, amíg senkit nem bántanak ezzel, nem egy nagy ügy!

– írta a lány, aki szeretne trendet teremteni, de természetesen csak műszempillákkal.

szem szempilla szemgolyó

Minden, amit tudnotok kell, mielőtt műszempillát csináltattok

Több kolleginámnak van gyönyörű műszempillája, így nagy a csábítás, hogy én is újra a műszempillás csajok táborába tartozzak. Ám jobb, ha tisztában vagytok a műszempilla hátrányaival és előnyeivel is. Jöjjön tehát minden, amit érdemes tudnotok a műszempilláról. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.