Egyéb kategória

Rihanna, a cunci, úgy habzsol, mint bárki más – videó!

Rihanna épp körbemutogatja új szépségápolási kollekcióját a világban, és most kivételesen nem arról számolunk be nektek, hogy mennyire borzalmasan volt felöltözve.

vous - 2017.09.20.
Rihanna, a cunci, úgy habzsol, mint bárki más – videó!

Mert bár most sem nyűgözött le minket, de ezúttal nagyon szimpatikus színben tüntetjük fel az énekesnőt. Londonban a Fenty Beauty ebédjén habzsolta az élvezeteket, és ezt valaki videóra is vette.

Mit látnak szemeink, RiRi úgy tömi magába a kis snackeket, ahogy azt mi, ti vagy bárki más is tenné! 

Objektum doboz

Bár Rihanna nagyon szimpatikus, lila ruhájától sem dobtunk egy hátast, de azt be kell ismernünk, hogy ez a szín nagyon jól állt neki.

Olyan kis cuncis!

Objektum doboz

RIHANNA

Na végre! Rihanna stylistja észhez tért – vagy mégsem?

Rihanna az utóbbi időben nem kápráztat el minket kifogástalan megjelenésével, inkább csak szörnyülködtünk. Azonban sminkkollekciójának bemutatóján sikerült olyan ruhát választania, amibe már nehéz belekötni – bár nem lehetetlen! 

Címkék: #evés #fenty #rihanna
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!