Egyéb kategória

Hihetetlen nevekkel tér vissza A Konyhafőnök VIP!

Újra jelentkezik kedvenc főzőműsorunk, A Konyhafőnök VIP. A második széria komoly nevekkel indul idén ősszel.

vous - 2017.09.18.
Hihetetlen nevekkel tér vissza A Konyhafőnök VIP!

Hétfőn a Reggeliben jelentette be A Konyhafőnök három zsűritagja, Fördős Zé, Wossala Rozina és Sárközi Ákos, hogy kik szállnak versenybe a VIP konyhafőnök címért és a 10 millió forintos fődíjért.

szabó győző

Napi móka: fergeteges paródiát készített Szabó Győző A Konyhafőnök VIP zsűrijéről 

Lassan véget ér A Konyhafőnök VIP, amikor is kiderül, ki lesz a híresség konyhafőnöke. Az izgalmak mellett egy kis mókára is jut idő: Szabó Győző remek paródiát készített a zsűrinek. 

Többek között Jakupcsek Gabriella, Kálmán Olga és Szabó Zsófi is felköti a kötényt, de ez még nem minden!

A két igazán nagy nő ebben a versenyben Kálmán Olga és Jakupcsek Gabriella. Azért egy elég izgalmas párharc alakul ki kettejük közt, ami kicsit barátság, de a rivalizálásba is átmegy…

Azt gondolom, hogy egy nagyon szép történet az övék” – nyilatkozta Rozina a Fókusz Pluszban. Szabó Zsófi pedig olyanannyira megtanult főzni, hogy komoly versenytárs lesz a többieknek.

Nézzétek meg a videót, és kiderül, kik versenyeznek majd!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.