Egyéb kategória

Napi móka: fergeteges paródiát készített Szabó Győző A konyhafőnök VIP zsűrijéről

Lassan véget ér A konyhafőnök VIP, amikor is kiderül, ki lesz a híresség konyhafőnöke. Az izgalmak mellett egy kis mókára is jut idő: Szabó Győző remek paródiát készített a zsűrinek. 

vous - 2017.04.26.
Napi móka: fergeteges paródiát készített Szabó Győző A konyhafőnök VIP zsűrijéről

Kedden, A konyhafőnök VIP első döntőnapján kieső Szabó Győző fergeteges zsűriparódiát készített a műsorból. Ne gondoljátok, hogy a színész keserűséggel távozott, pusztán megvillantotta színészi tehetségét. Nemcsak azt mutatta meg, hogy mennyire otthonosan mozog a konyhában, de jól megfigyelte a zsűrit, így egy valóban nagyon vicces kisvideó lett a paródia. 

Nézzétek meg, hogyan alakítja Szabó Győző Wossala Rozinát, Fördős Zét és Sárközi Ákost!

Objektum doboz

 A konyhafőnök címért és a 10 millió forintért versenyben van még Nagy Ervin, Kovács Katalin, Gáspár Bea és Sváby András. A keddi adásban Peller Anna esett ki. 

A döntőt pénteken nézhetitek meg.

Ti kinek szurkoltok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.