Egyéb kategória

Napi móka: fergeteges paródiát készített Szabó Győző A konyhafőnök VIP zsűrijéről

Lassan véget ér A konyhafőnök VIP, amikor is kiderül, ki lesz a híresség konyhafőnöke. Az izgalmak mellett egy kis mókára is jut idő: Szabó Győző remek paródiát készített a zsűrinek. 

vous - 2017.04.26.
Napi móka: fergeteges paródiát készített Szabó Győző A konyhafőnök VIP zsűrijéről

Kedden, A konyhafőnök VIP első döntőnapján kieső Szabó Győző fergeteges zsűriparódiát készített a műsorból. Ne gondoljátok, hogy a színész keserűséggel távozott, pusztán megvillantotta színészi tehetségét. Nemcsak azt mutatta meg, hogy mennyire otthonosan mozog a konyhában, de jól megfigyelte a zsűrit, így egy valóban nagyon vicces kisvideó lett a paródia. 

Nézzétek meg, hogyan alakítja Szabó Győző Wossala Rozinát, Fördős Zét és Sárközi Ákost!

Objektum doboz

 A konyhafőnök címért és a 10 millió forintért versenyben van még Nagy Ervin, Kovács Katalin, Gáspár Bea és Sváby András. A keddi adásban Peller Anna esett ki. 

A döntőt pénteken nézhetitek meg.

Ti kinek szurkoltok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.