Egyéb kategória

Pippa Middleton új frizurája a legdivatosabb most – mi imádjuk!

Előbb-utóbb mindenkit elér a láz: a bobláz! Már két éve töretlenül hódít a bobfazon, így nem csoda, hogy egyre több híresség választja ezt a sérót. Ezúttal Pippa Middleton-Matthews döntött a rövidebb frizura mellett. 

vous - 2017.09.14.
Pippa Middleton új frizurája a legdivatosabb most – mi imádjuk!

Pippa Middletonról bámulatos menyegzője óta nem sokat hallottunk, ezúttal is inkább a külsejével hívta fel magára a figyelmet. Pippát kedden fotózták le Londonban, ahol új frizuráját bicikliztette meg. Ki nem találnátok: bobfrizurát vágatott magának!

pippa

Az év menyegzője: minden, amit tudni és látni kell Pippa Middleton és James Matthews esküvőjéről 

Két év komoly kapcsolat után, május 20-án, egy englefieldi kis templomban összeházasodott Pippa Middleton és James Matthews. Az esküvő a kellő pompával zajlott, és természetesen Katalin hercegné, Vilmos herceg és a királyi család legfiatalabb tagjai is részt vettek! 

Mi mást is választott volna, hiszen a legnagyobb hajtrend most a bob:

Pippa választása már csak azért sem meglepő, mert testvéréről, Katalin hercegnéről egy külön bobstílust is elneveztek már. Pippa frizurája inkább long bob, de szerintünk rendkívül sikkes, és nagyon jól áll neki! 

Objektum doboz

Objektum doboz

bob

Minden nőnek ki kell próbálnia egyszer: a legszebb long bob frizurák szín szerint

Sokáig azt gondoltuk, hogy a hosszú haj soha nem mehet ki a divatból, és bár nem számít ódivatúnak, 2017-ben az abszolút befutó a középhosszú haj. Nyáron még praktikus is, hiszen nem melegít annyira, és az sem utolsó szempont, hogy szárítani sem kell sokáig, így nem izzadunk meg nagyon, mire végzünk a szárítással. Könnyű vele bánni, és a beach waves stílust is nagyon bírja. Ez a long bob frizura!

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok tovább. 

Ajánlott cikkek