Egyéb kategória

Tovább hódít a bob! – Ezek lesznek az ősz legtrendibb frizurái

Már jó néhány éve annak, hogy a bob frizurák újra berobbantak a köztudatba, és bátran kijelenthetjük, népszerűségük azóta is töretlen. Sőt! 2017 őszén az eddiginél változatosabb és vagányabb formában térnek vissza a félhosszú frizurák. De ne aggódjatok, a hosszú és a rövid haj kedvelői is találhatnak kedvükre valót a legfrissebb trendek között. Íme az idei ősz legmenőbb frizurái!  

vous - 2017.08.13.
Tovább hódít a bob! – Ezek lesznek az ősz legtrendibb frizurái

Vállig érő bob 

Objektum doboz

bob

Minden nőnek ki kell próbálnia egyszer: a legszebb long bob frizurák szín szerint

Sokáig azt gondoltuk, hogy a hosszú haj soha nem mehet ki a divatból, és bár nem számít ódivatúnak, 2017-ben az abszolút befutó a középhosszú haj. Nyáron még praktikus is, hiszen nem melegít annyira, és az sem utolsó szempont, hogy szárítani sem kell sokáig, így nem izzadunk meg nagyon, mire végzünk a szárítással. Könnyű vele bánni, és a beach waves stílust is nagyon bírja. Ez a long bob frizura!

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok tovább. 

Rocksztárpixie

Objektum doboz

Lob frufruval

Objektum doboz

Oldalfrufru

Objektum doboz

haj vörös konty

4 dolog, ami miatt rájöttem, miért nem jó frufrusnak lenni

„Világéletemben azt gondoltam, frufrus lány vagyok. Ez csak azért nem tűnt fel a körülöttem élőknek, mivel nagyon ritkán jutok el fodrászhoz. Amikor viszont igen, akkor szívesen vágatok frufrut. Nem egy praktikus menetrend ez így, tisztában vagyok vele. A legutolsó alkalom után viszont úgy éreztem, ennyi, vége volt, bármennyire is szeretem magam frufrus lánynak tudni, csak fejben leszek az.”

A korábbi cikkünket ITT olvashatjátok el. 

Modern kori Cher

Objektum doboz

Ferde bob

Objektum doboz

Keretes bob

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek