Egyéb kategória

Tovább hódít a bob! – Ezek lesznek az ősz legtrendibb frizurái

Már jó néhány éve annak, hogy a bob frizurák újra berobbantak a köztudatba, és bátran kijelenthetjük, népszerűségük azóta is töretlen. Sőt! 2017 őszén az eddiginél változatosabb és vagányabb formában térnek vissza a félhosszú frizurák. De ne aggódjatok, a hosszú és a rövid haj kedvelői is találhatnak kedvükre valót a legfrissebb trendek között. Íme az idei ősz legmenőbb frizurái!  

vous - 2017.08.13.
Tovább hódít a bob! – Ezek lesznek az ősz legtrendibb frizurái

Vállig érő bob 

Objektum doboz

bob

Minden nőnek ki kell próbálnia egyszer: a legszebb long bob frizurák szín szerint

Sokáig azt gondoltuk, hogy a hosszú haj soha nem mehet ki a divatból, és bár nem számít ódivatúnak, 2017-ben az abszolút befutó a középhosszú haj. Nyáron még praktikus is, hiszen nem melegít annyira, és az sem utolsó szempont, hogy szárítani sem kell sokáig, így nem izzadunk meg nagyon, mire végzünk a szárítással. Könnyű vele bánni, és a beach waves stílust is nagyon bírja. Ez a long bob frizura!

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok tovább. 

Rocksztárpixie

Objektum doboz

Lob frufruval

Objektum doboz

Oldalfrufru

Objektum doboz

haj vörös konty

4 dolog, ami miatt rájöttem, miért nem jó frufrusnak lenni

„Világéletemben azt gondoltam, frufrus lány vagyok. Ez csak azért nem tűnt fel a körülöttem élőknek, mivel nagyon ritkán jutok el fodrászhoz. Amikor viszont igen, akkor szívesen vágatok frufrut. Nem egy praktikus menetrend ez így, tisztában vagyok vele. A legutolsó alkalom után viszont úgy éreztem, ennyi, vége volt, bármennyire is szeretem magam frufrus lánynak tudni, csak fejben leszek az.”

A korábbi cikkünket ITT olvashatjátok el. 

Modern kori Cher

Objektum doboz

Ferde bob

Objektum doboz

Keretes bob

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.