Egyéb kategória

Itt a Bad Girl Bob – így csalogassátok elő a „rossz lányt” magatokból!

Még mindig nem tudjuk elengedni ezt a bob témát – tudjátok, még mindig ez a legmenőbb hajtrend. De hogyan is tudnánk búcsút inteni neki, amikor sorra érkeznek a felturbózott változatai. Most itt a Bad Girl Bob!

vous - 2017.07.27.
Itt a Bad Girl Bob – így csalogassátok elő a „rossz lányt” magatokból!

Vagyis a rossz lány bob frizura, ami nagyjából annyit tesz: 

mosd meg és menj! 

Vagyis semmit nem kell a bob séróval tenni, csak hagyni, hogy beálljon magától – elméletben. De tudjuk, hogy ez a gyakorlatban koránt sem így működik, illetve a szerencsésebbeknek talán. Vékony szálú haj esetében ez nagyjából kivitelezhetetlen.

bob

Minden nőnek ki kell próbálnia egyszer: a legszebb long bob frizurák szín szerint

Sokáig azt gondoltuk, hogy a hosszú haj soha nem mehet ki a divatból, és bár nem számít óvdivatúnak, 2017-ben az abszolút befutó a középhosszú haj. Nyáron még praktikus is, hiszen nem melegít annyira, és az sem utolsó szempont, hogy szárítani sem kell sokáig, így nem izzadunk meg nagyon, mire végzünk a szárítással. Könnyű vele bánni, és a beach waves stílust is nagyon bírja. Ez a long bob frizura!

Szóval a rossz lány bobhoz kelleni fog egy kis rásegítés, beszárítás, wax, a lényeg, hogy a szögegyenesre vasalást felejtsétek el – a hatás viszont kárpótolhat minden maceráért. A Vogue szerint ez most a legmenőbb utcai stílus, mi pedig nem tudunk és nem is akarunk ezzel vitatkozni! 

Imádjuk!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha pedig a tompa bobra vagytok kíváncsiak, kattintsatok IDE!

Címkék: #bob #frizura #long bob
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.