Egyéb kategória

Nem, nem iksz, hanem 10! – Bemutatták az új iPhone-okat

Kedd este az Apple bemutatta új készülékeit, az iPhone 8-at, a 8 Plust, új Apple Watch is érkezett, és itt van a cég legnagyobb dobása is, az iPhone X! Igen, idén az iPhone 7S kimaradt, de kaptunk helyette három másik készüléket.

vous - 2017.09.13.
Nem, nem iksz, hanem 10! – Bemutatták az új iPhone-okat

iPhone 8 és 8 Plus

Az iPhone 8 és 8 Plus nagyjából ugyanúgy néz ki, mint a 7-es széria, azonban a fémhátlapot visszacserélték a jól bevált üvegre – ennek örülhetünk, hiszen a fémhátlapos készülékekre sokan panaszkodtak. De kaptak még egy hatmagos chipet is, ami garantálja, hogy jóval gyorsabb sebességgel működnek, mint elődjei. 

Az új iPhone-okat már vezeték nélkül is lehet tölteni, pusztán rá kell tenni egy Qi szabványos töltőre. 

Ára: iPhone 8: 699 dollár (átszámítva kb. 180 ezer forint); iPhone 8 Plus: 799 dollár (átszámítva kb. 206 ezer forint) – szeptember 22-én kerülnek a boltokba.

Objektum doboz

telefon nő

Android vs. iPhone: elképesztő, mit árul el az emberről, melyiket választja

Még csak tavaly mutatták be az iPhone 7-et, máris lesújtó hírt kell közölnöm – persze nem a legújabb szériával, hanem az iPhone-osokkal kapcsolatban. Egy tudományos kísérlet szerint ugyanis az Android-felhasználók kedvesebbek, őszintébbek és szerényebbek az iPhone-osok táboránál. Ez pedig elvezet bennünket a kérdéshez, amit magunktól talán soha nem tettünk volna fel: a telefonunk tényleg meghatároz bennünket?

A további részleteket ITT olvashatjátok el.

iPhone X

Nem, nem iksz, hanem X, mint 10, mint ten! Utalva ezzel arra, hogy az iPhone-ok immár 10 évesek – 2007-ben jelent meg az első.

A pletykék igaznak bizonyultak, erről a készülékről már valóban lemaradt a Home gomb. A képernyő aljáról felfelé suhintás váltja ki a gombot. Az X-ből eltűnt az ujjlenyomatolvasó, helyette a Face ID nevű arcfelismerő kapott helyett – ami akár a sötétben, szemüvegben vagy sapkában is felismeri tulajdonosát. Kamerája 12 megapixeles. Ennek köszönhetően az arcunkat emojikká is alakíthatjuk, ezek az animojik.

A cég szerint az iPhone X üzemideje 2 órával több mint az iPhone 7-é.

Ára: 999 dollár (átszámítva kb. 260 ezer forint) – november 3-án kerül a boltokba.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek