Egyéb kategória

5 kihagyhatatlan divattipp őszre – egyenesen New Yorkból!

Ha szeptember, akkor iskolakezdés divathetek, és ha divathetek, akkor természetesen New York az első (és legfontosabb) állomás. Csütörtök óta javában zajlanak a bemutatók a nagy alma szívében, az utcákat pedig ellepték a lelkes szakmabeliek, modellek, bloggerek, instacelebeket. A képeket elnézve van pár stílustipp, amelyeket érdemes megjegyeznünk. Íme! 

vous - 2017.09.12.
5 kihagyhatatlan divattipp őszre – egyenesen New Yorkból!

Míg Viola szerint a street style világa mára teljes kamuvá változott, addig én továbbra is élek-halok ezekért a képekért.

Egyszerűen feltöltenek, egy teljesen más világba repítenek, megszínesítik az itthoni, szürke őszi napokat, és nem utolsósorban szuper inspirációként is működnek.

Az idei képeket elnézve úgy tűnik, eddig a szokásosnál visszafogottabb szettek születtek, de sebaj – ezekből is bőven lehet „tanulni”. 

600

Szívesen olvasgatnátok a NYFW-ről? Ezeket a cikkeket ne hagyjátok ki!

Pulcsit ruhaként viselni menő

Ha azt gondoltátok, egy-egy kinyúlt vagy oversize darabot csak nadrággal érdemes felkapni, tévedtetek. A pulcsi ruhaként egyszerű és nagyszerű, arról nem is beszélve, hogy mennyire dögös lábakat varázsol úgy, hogy közben egy szuperkényelmes darabot viselünk. 

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

A kevesebb néha több 

Tavasz óta levakarhatatlanok a fagyiszínek, ősszel pedig a piros különböző árnyalataiban perzselnek a boltok, mégis néha a kevesebb több. Válasszatok visszafogott színeket, egyszerű szabásvonalakkal, higgyétek el, a végeredmény korántsem unalmas!  

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Egy hangsúlyos kiegészítő mindent, de mindent feldob

Legyen szó egy brutál magas sarkúról, egy statement ékszerről vagy egy hangsúlyos táskáról, a legunalmasabbnak hitt szetteket is képesek izgalmassá varázsolni. Ha úgy érzitek, a ruhák terén a visszafogottabb darabokat szeretitek, de titkon szívesen kísérletezgetnétek egy extrémebb stílussal is, kezdjétek a kiegészítőknél!

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Egy nadrágkosztüm nem csak fekete lehet

Már a stockholmi divathét képeit nézegetve is láthattuk, hogy a nadrágkosztümök idén nem éppen visszafogott színekben pompáznak. Bizony, hiszen egy nadrágkosztümnek nem kell kötelezően feketének, szürkének vagy kéknek lennie. Szemezgessetek a színesebb, élénkebb darabok közül, ezek is egy életen át az alapruhatáratok részei lehetnek –  pláne, ha nem féltek az extravagáns stílustól! 

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue
stockholm-divathet-miami-vice-kosztum-divat

Kiégett a retinánk! Visszatér a '80-as évek legbrutálisabb trendje

Augusztus 30. és szeptember 1. között lezajlott a stockholmi divathét, ahol a street style képeken több mindenen is megakadt a szemünk, de leginkább a pasztell- és fagyiszínekben pompázó nadrágkosztümökön. Vajon ez lenne az ősz egyik trendje? 

A teljes cikkért kattintsatok ide

A fekete-fehér kombó sosem unalmas

Az utóbbi évek trendjeire visszagondolva mindig minden a színekről szólt: pink, türkiz, okkersárga, lombkoronazöld és társai előszeretettel uralták és uralják is a kifutókat. Egy valami azonban megunhatatlan: a fekete-fehér párosítása. Klasszikus, de egyszerre vagány!

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

+ 1 a bobhaj továbbra is mindent visz 

Már évek óta hódítanak a bobfrizurák, legyen szó rövidebb vagy hosszabb fazonról. Úgy tűnik, a bobőrület idén sem csillapodik, a divathetek résztvevői között szinte minden harmadik haj ilyen stílusban tündököl  – és mi ezt imádjuk! 

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue
Ajánlott cikkek