Egyéb kategória

Kit Harington új sorozatát jobban várjuk, mint a Trónok harca 8. évadát!

Érkezett egy előzetes Kit Harington új kosztümös háromrészes sorozatához, amit az előzetes alapján egy kicsit jobban várunk, mint a Trónok harca 8. évadát.

vous - 2017.09.12.
Kit Harington új sorozatát jobban várjuk, mint a Trónok harca 8. évadát!

A BBC új sorozata a Guy Fawkes-féle lőporos összeesküvés-történetet dolgozza fel, a Gunpowder ősszel kerül képernyőre. Főhőseink annak az összeesküvés-csoportnak a tagjai, akik 1605-ben kitervelték a lőporos összeesküvés néven ismert merényletkísérletet I. Jakab angol király ellen. 

kit-harington-tronok-harca

Sírva röhögős: így alakítja Kit Harington a Trónok harca karaktereit

Kit Harington megmutatta, hogy tud nagyon vicces is lenni. Levetkőzte Havas Jon karakterét, és eljátszotta Cersei Lannistert, Hodort és Daenerys Targaryent.

A kosztümös sorozat főszereplője Kit Harington, aki nem Fawkest, hanem Robert Catesbyt alakítja majd a sorozatban. Ő az összeesküvés kitalálója, egy warwickshire-i nemes, akinek megölték a családját, ezért bosszúra készül a hatalom ellen. 

Objektum doboz

A filmben Harington mellett feltűnik még Edward Holcroft, Tom Cullen, Liv Tyler, Mark Gatiss, Peter Mullan és Martin Lindley is. Ha kedvelitek a történelmi sorozatokat, akkor imádni fogjátok a Gunpowdert, de Kit Harington neve is nyomós érv, hogy megnézzétek!

Kíváncsian várjuk!

Objektum doboz

Amikor a színek és a formák jelentéssel bírnak – avagy így öltözködnek a Trónok harca női karakterei Cséfalvay Fanny

Még több Trónok harca!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.