Egyéb kategória

Gigi Hadid lábáról leröppent a cipő a kifutón – bámulatos, hogyan oldotta meg

Gigi Hadid az egyik legprofibb modell, akit valaha láttunk. A New York-i divathét egyik bemutatóján elhagyta a cipőjét – elképesztően oldotta meg a bakit. 

vous - 2017.09.12.
Gigi Hadid lábáról leröppent a cipő a kifutón – bámulatos, hogyan oldotta meg

Egészen pontosan egy magas sarkú röppent le Gigi Hadid egyik lábáról az Anna Sui bemutatón, amit a TMZ meg is örökített. Botrányosan nagy égésről azonban korántsem beszélhetünk, sőt! A profizmus talán családi vonás lehet a Hadid lányoknál. Ha még emlékeztek, 2016-ban Bella zakózott hatalmasat a Michael Kors bemutatón, amit szintén oltári lazasággal kezelt.

modell-eleses

Még Naomi Campbellre is hat a gravitáció: modellek, akik elestek a kifutón

Megesik, hogy a szupermodell is elesik – a legnagyobb örömünkre. Na jó, nem szép dolog kinevetni más balszerencséjét, de ha egy modell a kifutón elesik, megbotlik, az általában nagyon vicces nekünk, akiknek köze nincs ehhez a szakmához.

Na most Gigi Hadid úgy tett, mintha semmi az égvilágon nem történt volna. Míg egyik lábán a gyönyörű tűsarkú pompázott, addig a másik lábával lábujjhegyre pattant, és úgy sétált végig a kifutón. 

Látjátok, nincs cipő az egyik lábán!

Forrás:
Vogue
Objektum doboz

Bámulatos, bravó!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!