Egyéb kategória

Hercegnék, akik nem bírják a klasszikus stílust

Katalin hercegné stílusáért rengetegen rajonganak, pedig a leendő királyné a klasszikus összeállítások nagy kedvelője. Léteznek viszont olyan hercegnék és hercegnők, vagy királynék, akik sokkal szabadabban, vagányabban öltözködnek. Kik ők? Máris mutatjuk.

vous - 2017.09.11.
Hercegnék, akik nem bírják a klasszikus stílust

Charlène monacói hercegné

A dél-afrikai olimpikon úszónőnek nem kell messzire mennie a jó fizikumért és tartásért, amely – a gyönyörű ruhákon túl – rengeteget hozzátesz a megjelenéséhez. A hercegné, aki 2014-ben adott életet ikreinek, Gabriellának és Jakabnak, az utóbbi időben mintha végre elfelejtette volna a barnát és a drappot, cserébe viszont felfedezte a vörös rúzst, amely még vagányabbá teszi a megjelenését.

Kíváncsiak vagytok, melyik piros árnyalat áll nektek a legjobban, akkor olvassátok el ezt a cikket. Ha pedig az érdekel benneteket, milyen árnyalatai vannak a pirosnak, akkor ide kell kattintanotok.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Sirivannavari Nariratana hercegnő, a thai koronaherceg lánya

Köztudomású, hogy a 30 éves hercegnő két dolgot nagyon szeret: a tollast és a divatot. Az utóbbit mesteri szinten űzi is: nemcsak divattervezőként próbálta ki magát, hanem a legstílusosabb kékvérűek között tartják számon. A következő fotókat megnézve: nem véletlen.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Charlotte Casiraghi monacói hercegnő

Lehet valami Monaco levegőjében, ami miatt ennyire menők az ott élő hercegi család tagjai. (Tény, hogy amúgy semmilyen szempontból nem a visszafogottságukról voltak híresek.) Grace Kelly unokája, a különleges szépségű Charlotte Casiraghi sokszor teljesen hétköznapi módon öltözködik, és még többször különleges érzékkel nyúl a legtrendibb darabokhoz. Imádja a Guccit, rendszeresen választ ruhákat a világ jelenleg legmenőbb márkájától.

mengyan-eszter-gucci-gender-divatbemutato-1

Most akkor TÉNYLEG ez lesz a DIVAT?

Hihetetlen! Tragédia! Bemutatták az új férfikollekciót, van min nevetni! Szerencsétlen modellek – kacagjunk együtt! Hova tűntek a divatbemutatókról az IGAZI FÉRFIAK? Alessandro Michele divattervező olyat tett a Guccival az elmúlt másfél évben, amire már nagy szüksége volt a márkának, mindeközben a nagyközönség attól retteg, hogy a férfiak nők lesznek, a nők meg mindent magukra aggatnak, ami a kezük ügyébe kerül. Pedig erről szó sincs, de a divatház kollekciója kapcsán érdemes újra a divatról, a játékról és az elfogadásról beszélni. A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Dina Aldzsuháni Abdulaziz szaúdi hercegnő

Ő az, aki külön cikket érdemelne, mert annyira, annyira, de annyira! Értitek! Aki egyszer meglátja, biztosan nem felejti el, annyira markáns, karakteres stílusa van. Dina amúgy sokkal több mint stílusikon: üzletasszony, három gyerek anyja.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

engel-nora-dr-szatmari-judit-anna-interju-divattervezo-viselettortenet-kutato6

„Ma már a koncepció a trendi, nem az, amit felveszel” – a divat változásai közelebbről

Magas derekú nadrág, fűzők, holdjárók, metálos csillogás, bársony és bőr – csak néhány azok közül a trendi darabok közül, amik idén (is) elárasztották a boltokat. És természetesen a felsorolásnak még koránt sincs vége. A trendek jönnek-mennek, de pontosan minek is köszönhetjük ezt az állandó körforgást? Mi befolyásolja és alakítja azt, hogy az utca embere mit vesz fel szívesen? Interjú dr. Szatmári Judit viselettörténet-kutatóval.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.