Egyéb kategória

Tisztázzuk végre: így készül a fonott szemöldök!

Pár napja kering a neten a fonott szemöldök híre, ami elsőre sokkolónak hat, hiszen ki fonná be a szemöldökét, egyáltalán hogyan lehetséges ez? Lerántjuk a leplet a fonott szemöldökök titkáról. 

vous - 2017.09.08.
Tisztázzuk végre: így készül a fonott szemöldök!

Őrült Insta-trendekbe nem nehéz belefutni, de már rég tudjuk, hogy ezek többsége csak fotókon mutat jól. Pontosan ebbe a kategóriába tartozik a fonott szemöldök is, ami valójában nem is fonott.

Objektum doboz

Objektum doboz

Bizonyára nehéz lenne befonni a szemöldököt, így ezen trend elkészítéséhez komoly szakértelemre van szükség: profi photoshopolónak vagy profi sminkesnek kell lenni. A fonott szemöldökökről először mindenki azt gondolta, csak fotómanipuláció. Bár lehet, sok esetben ez a helyzet, valójában másképp is el lehet érni a fonott hatást.

A fonott szemöldök valójában festett!

Objektum doboz

Kétségkívül ötletes, mi megandánk neki az esélyt, hogy betörjön az utcai divatba, de minden reggel festegetni egy kicsit fárasztó lenne. Maradjon ez is csak egy őrült Insta-trend!

smink reggel

A Google nem felejt: ezekre a celebszemöldökökre kerestünk rá a legtöbbször

A szemöldök egy nő életében legalább annyira fontos, mint a függöny vagy a szőnyeg a lakásban. Azt már rég tudjuk, hogy a szem az arc mellbimbója, ezért a szemöldök az arc dekoltázsa, ami nem elhanyagolható.

Korábbi cikkünk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek