Egyéb kategória

Napi kötelező: senki nem énekli úgy Taylor Swift slágerét, mint Obama!

Vicces rovatunk következik: így énekli Obama Taylor Swift slágerét!

vous - 2017.09.07.
Napi kötelező: senki nem énekli úgy Taylor Swift slágerét, mint Obama!

Emlékeztek még, amikor megmutattuk nektek, ahogyan Donald Trump énekli Taylor Swift Shake It Off című dalát? Nos, hasonlóra bukkantunk. Taylor Swift most is stimmel, csak legújabb slágere, a WYMMD című dal lesz terítéken, Barack Obama előadásában.

Természetesen ezúttal is egy jól összevágott rajongói videóról van szó, bár ez nem von le a kisvideó értékéből. Szerintünk nagyon viccesre sikerült!

Objektum doboz

got talyor

Ez történik, ha Taylor Swift LWYMMD-klipjét és a Trónok harca utolsó részét összetesszük

Augusztus utolsó hete két dolgoról szólt: Trónok harca befejező rész és Taylor Swift megőrülése új dala! Nem kellett sokat várni, amíg valaki úgy nem gondolta, hogy összekapcsolja a két őrületet. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.