Egyéb kategória

„Boldogok és szerelmesek vagyunk!” – Meghan Markle először beszélt kapcsolatukról Harry herceggel

A 36 éves Meghan Markle most először beszélt nyíltan Harry herceggel való kapcsolatáról. A gyönyörű színésznő a Vanity Fairnek adott interjút. 

vous - 2017.09.06.
„Boldogok és szerelmesek vagyunk!” – Meghan Markle először beszélt kapcsolatukról Harry herceggel

Két ember vagyunk, akik nagyon boldogok és szerelmesek.

Hat hónappal azelőtt kezdtünk randizni, mielőtt ezt az újságok megírták volna. Az egyetlen dolog, ami azóta megváltozott, hogy az emberek tudnak a kapcsolatunkról. Én nem változtam, még mindig ugyanaz az ember vagyok. Nem a kapcsolatom határozza meg, hogy én ki vagyok” 

árulta el Meghan, aki arról is mesélt, miért nem állnak ki a nyilvánosság elé, miért nem mutatkoznak soha együtt eseményeken. 

Forrás:
Vanity Fair

„Mi egy pár vagyunk, és szerelmesek. Biztos vagyok benne, hogy eljön majd az idő, amikor előállunk a történetünkkel, de remélem, az emberek megértik, hogy ez az időszak most csak rólunk szól. Ez a miénk! Nagyon boldogok vagyunk.” 

Meghan hozzátette, személy szerint ő nagyon kedveli a nagy romantikus történeteket, így biztosak vagyunk benne, hogy az ő szerelmük is egy ilyen

harry maghan

Ahogyan Harry herceg néz Meghan Markle-re, az valami álom

Friss fotó érkezett a világ egyik talán legtitokzatosabb párjáról. Harry herceget és barátnőjét vakációra menet fotózták le. Sokan úgy gondolják, ez a kirándulás sorsfordító is lehet.

Ajánlott cikkek