Egyéb kategória

Emilia Clarke és Kit Harington táncol és falatozik a Dolce & Gabbana reklámjában

A Dolce& Gabbana pontosan tudja, kik azok az arcok, akikkel érdemes reklámkampányt készíteni. A Trónok harca két főszereplője, Havas Jon és Daenerys Targaryen táncikál a legújabb kisfilmjükben, ezúttal azonban saját magukat alakítva. 

vous - 2017.09.04.
Emilia Clarke és Kit Harington táncol és falatozik a Dolce & Gabbana reklámjában

Emilia Clarke és Kit Harington a főszereplői a Dolce & Gabbana új reklámfilmjének, az érdekesség pedig az, hogy nem egy kisfilm érkezett, amelyben együtt mutatkoznak, hanem két különböző.

A videóban mindketten egy utcabálszerű mulatozásba csöppennek, és persze nagyon jól érzik magukat, táncolnak és mosolyognak – így elég ritkán látjuk a két színészt. 

Emilia Clarke reklámja

Objektum doboz

Kit Harington kisfilmje

Objektum doboz

Adja magát a helyzet, hogy a márka kijöjjön egy harmadik kisfilmmel is, amelyben Emilia Clarke és Kit Harington találkoznak és együtt partiznak tovább – mi ebben reménykedünk. 

got teszt

Teszteljétek, melyik Trónok harca-pasi illik hozzátok a legjobban!

Nem titok: a Trónok harcával kelünk és fekszünk, hihetetlen mód beszippantott bennünket a sorozat. Éppen ezért arra gondoltunk, készítünk nektek egy személyiségtesztet, amiből kiderül, melyik legendás Trónok harca-pasi passzol hozzátok a leginkább!

A tesztet IDE KATTINTVA kitölthetitek!

Ajánlott cikkek