Egyéb kategória

Horoszkóp: mélyreható, sorsfordító változásokat indít el a Szaturnusz

A Szaturnusz előre indult a Nyilas jegyében 2017. augusztus 26-án. Az az életterület, amit a Szaturnusz ural a horoszkópodban – amelyik házadnak az ura, illetve amelyik házadban a Szaturnusz áll – nagy átalakuláson megy keresztül. Ott találkozunk a valósággal, ami felülvizsgálatra szólít fel, különösen mialatt retrográd mozgásban haladt (2017. április 6. –szeptember 25.). Általában ez nem könnyű időszak, mert önmagunk megvizsgálásához nem vagyunk hozzászokva.

vous - 2017.08.28.
Horoszkóp: mélyreható, sorsfordító változásokat indít el a Szaturnusz
Objektum doboz

Ha még többet olvasnátok a Szaturnusz előre indulásáról, kattintsatok IDE!

nap éve asztrológia

Mit hoz a Nap éve, mit hoz 2017? – az asztrológus elárulja

Van egy nagy egyetértés a világban: 2016 nem volt túl jó év. (Azok, akik másképp érzik, kivételek, higgyék el nekem.) Egy ilyen külső és belső küzdelmekkel teli, gyorsan változó, az erőviszonyokat átrendező időszak után nem véletlenül vagyunk kíváncsiak arra, mi vár ránk 2017-ben. A VOUS asztrológusa, Németvölgyi-Nagy Renáta előadásán jártam, ahol nemcsak összegeztük a Mars évét (2016), hanem megtudtuk azt is, milyen feladatok várnak ránk a Nap évében, 2017-ben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.