Egyéb kategória

Hogyan csinálja? Egy hónappal a szülés után Nikki Reed álomalakkal jógázik

Mindig is téma volt, hogy egyes nők hogyan csinálják – és egyáltalán egészséges-e az, hogy a szülés után pár héttel ismét régi alakjukban pompáznak vagy még karcsúbban. Leginkább a sztárok kapcsán pörgünk ezen, ezúttal Nikki Reed hasán, de annyira, hogy beleszédültünk.

vous - 2017.08.25.
Hogyan csinálja? Egy hónappal a szülés után Nikki Reed álomalakkal jógázik

Nemrég beszámoltunk arról, hogy valamikor a nyár közepén megszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder első lánygyermeke, aki a Bodhi Soleil nevet kapta. Akkor a pár úgy döntött, hogy egy hónapra elvonul a nyilvánosság és saját családjuk elől is, hogy ezt az időt hármasban éljék meg

Aztán Nikki Reed a napokban újra jelentkezett Instagramján: egy jógás képet posztolt. A megdöbbentő mégsem ez, hanem a gyönyörű színésznő mesés alakja és kifogástalanul lapos hasa – napra pontosan egy hónappal a szülés után. (Az E! News értesülése szerint a pár első gyermeke július 25-én született meg.)

Objektum doboz

Gondolhatnánk, hogy ez még jóval a várandóssága előtt készült fotó, de a képleírásból kiderül, hogy bizony ez a szülés utáni alakja. Nikki testvérével jógázik, pontosabban akrojógáznak, amihez két ember kell, és ahogy a neve is sejteti, akrobatikus pózokat gyakorolnak.

A színésznő megnyugtat mindenkit, hogy ez bár látszólag veszélyesnek tűnik, aki ismeri az akrojógát, tudja, hogy ez csak egy alapszakasz. Mindemellett nagyon örül, hogy legalább ezt meg tudja tenni, amíg várja, hogy teljesen „felépüljön”. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.