Egyéb kategória

Hogyan csinálja? Egy hónappal a szülés után Nikki Reed álomalakkal jógázik

Mindig is téma volt, hogy egyes nők hogyan csinálják – és egyáltalán egészséges-e az, hogy a szülés után pár héttel ismét régi alakjukban pompáznak vagy még karcsúbban. Leginkább a sztárok kapcsán pörgünk ezen, ezúttal Nikki Reed hasán, de annyira, hogy beleszédültünk.

vous - 2017.08.25.
Hogyan csinálja? Egy hónappal a szülés után Nikki Reed álomalakkal jógázik

Nemrég beszámoltunk arról, hogy valamikor a nyár közepén megszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder első lánygyermeke, aki a Bodhi Soleil nevet kapta. Akkor a pár úgy döntött, hogy egy hónapra elvonul a nyilvánosság és saját családjuk elől is, hogy ezt az időt hármasban éljék meg

Aztán Nikki Reed a napokban újra jelentkezett Instagramján: egy jógás képet posztolt. A megdöbbentő mégsem ez, hanem a gyönyörű színésznő mesés alakja és kifogástalanul lapos hasa – napra pontosan egy hónappal a szülés után. (Az E! News értesülése szerint a pár első gyermeke július 25-én született meg.)

Objektum doboz

Gondolhatnánk, hogy ez még jóval a várandóssága előtt készült fotó, de a képleírásból kiderül, hogy bizony ez a szülés utáni alakja. Nikki testvérével jógázik, pontosabban akrojógáznak, amihez két ember kell, és ahogy a neve is sejteti, akrobatikus pózokat gyakorolnak.

A színésznő megnyugtat mindenkit, hogy ez bár látszólag veszélyesnek tűnik, aki ismeri az akrojógát, tudja, hogy ez csak egy alapszakasz. Mindemellett nagyon örül, hogy legalább ezt meg tudja tenni, amíg várja, hogy teljesen „felépüljön”. 

Ajánlott cikkek