Egyéb kategória

Az exbarátnő és a feleség jóbarátok: a Vámpírnaplók sztárjai történelmi fotót posztoltak

A vámpírok végre pontot tettek az évek óta a rajongókat lázban tartó pletykálkodásra.

vous - 2017.02.08.
Az exbarátnő és a feleség jóbarátok: a Vámpírnaplók sztárjai történelmi fotót posztoltak

Ian Somerhalder és Nina Dobrev románcáról még az is hallhatott, aki egyébként nem nézi a Vámpírnaplókat, hiszen a szakításuk bejárta a világsajtót. Ian azonban maradt a vámpíroknál és egy másik vérszívó csajt szemelt ki magának, aki azóta már a felesége.

Nikki Reed és Ian Somerhalder Instagramjuk alapján olyan idilli házasságban él, mint amiről mindenki álmodozik. Az idillbe azonban közbeszóltak a rosszindulatú pletykák, miszert Ian exe, Nina Dobrev és újdonsült felesége a tipikus cicaharcot nyomatja. 

vámpírnaplók

4 dolog, amit a Vámpírnaplók tanított nekünk a szerelemről

Már nem tudom, hogy hol is tart nálunk a Vámpírnaplók, egy biztos, a tengerentúlon nemsokára véget ér a kedvenc vámpíros sztorink. Nagy kár, valljuk be, még mindig nem tudunk betelni a Salvatore tesókkal. Túl azon, hogy ők szexik, a Vámpírnaplók megtanított ezt-azt nekünk a szerelemről is.

A cikk folytatása ITT jön!

Arról is lehetett olvasni, hogy Nina exe miatt hagyta ott a sorozatot, Nikki képtelen volt elfogadni, hogy férje exével dolgozik, ráadásul a sorozatban igen szenvedélyes szerelmespárt alakítanak. Sőt, amikor kiderült, hogy Nina visszatér a Vámpírnaplókba, Nikki még dühösebb lett.

Nos, ezeket a pletykákat végleg eloszlatták, mindhárman közös fotót posztoltak, amiben elmagyarázzák a helyzetet.

Nikki posztja

„Azt gondoltuk, az a legjobb, ha csendben maradunk, és nem reagálunk az elmúlt évek alaptalan pletykáira. […] Külünben is ki akarna olyan kreált vádakról beszélni, mint hogy a barátai hátba támadták, vagy éppen a csaló exeiről? […] Most látom csak, hogy a csend kitöltötte az üres helyeket hamis állításokkal. […] Hiszem, hogy felelősséggel tartozunk a fiatal lányokért, nem akarom, hogy azt gondolják, hogy a nőknek gyűlölniük kell egymást…”

Objektum doboz

Nina posztja

„El sem hiszem, hogy repül az idő! Búcsúvacsora Somereeddel.” (Ian Somerhalder + Nikki Reed – a szerk.)

Objektum doboz

Ian posztja

„Lazulgatunk. Évekig alaptalan és hamis információk keringtek, miszerint ez a két hölgy gyűlölködik. Ez a pletyka megmérgezte a rajongók szívét. Most végre össze tudtunk hozni egy közös vacsorát, és ezzel a fotóval szeretnénk véget vetni a média által generált gyűlölködésnek. […] Szeretetben éltünk, és élünk a jövőben is.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.