Egyéb kategória

Lepődjetek meg velünk együtt: ő lett a legjobban fizetett színész 2017-ben

Kiderült, melyik színész kereste a legtöbbet Hollywoodban 2016 júniusa és 2017 júniusa között.

vous - 2017.08.23.
Lepődjetek meg velünk együtt: ő lett a legjobban fizetett színész 2017-ben

Múlt héten hozta nyilvánosságra a Forbes magazin a 2017-es év legjobban fizetett színésznőinek a listáját. Nos, még akkor sem lepődtünk meg annyira, mint ezúttal, amikor is megjelent a legjobban kereső színészek listája. 

A magazin szerint 2017-ben Mark Wahlberg 68 millió dollárt (17,5 milliárd forint) zsebelt be, ezzel letaszítva a trónról a tavalyi lista első helyezettjét, Dwayne Johnsont, aki idén csak a második helyre ért be 65 millió dollárral (16,5 milliárd forinttal).

Visszatérve Marky Markra, őt a Transformers és a Megjött apuci 2. című filmek juttatták a lista élére.

A harmadik helyen Vin Diesel végzett 54,5 millió dollárral (14 milliárd forinttal), majd őt követi Adam Sandler és Jackie Chan. A listára még olyan nevek fértek fel, mint Ryan Gosling és Ryan Reynolds, Jeremy Renner és Mark Ruffalo.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.