Egyéb kategória

Lepődjetek meg velünk együtt: ő lett a legjobban fizetett színész 2017-ben

Kiderült, melyik színész kereste a legtöbbet Hollywoodban 2016 júniusa és 2017 júniusa között.

vous - 2017.08.23.
Lepődjetek meg velünk együtt: ő lett a legjobban fizetett színész 2017-ben

Múlt héten hozta nyilvánosságra a Forbes magazin a 2017-es év legjobban fizetett színésznőinek a listáját. Nos, még akkor sem lepődtünk meg annyira, mint ezúttal, amikor is megjelent a legjobban kereső színészek listája. 

A magazin szerint 2017-ben Mark Wahlberg 68 millió dollárt (17,5 milliárd forint) zsebelt be, ezzel letaszítva a trónról a tavalyi lista első helyezettjét, Dwayne Johnsont, aki idén csak a második helyre ért be 65 millió dollárral (16,5 milliárd forinttal).

Visszatérve Marky Markra, őt a Transformers és a Megjött apuci 2. című filmek juttatták a lista élére.

A harmadik helyen Vin Diesel végzett 54,5 millió dollárral (14 milliárd forinttal), majd őt követi Adam Sandler és Jackie Chan. A listára még olyan nevek fértek fel, mint Ryan Gosling és Ryan Reynolds, Jeremy Renner és Mark Ruffalo.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: