Egyéb kategória

Britney Spears bebizonyította, hogy tud énekelni, és hogy nincs nála szexibb énekesnő

Britney Spears tett róla, hogy többé ne legyen téma a hangja. Nem titok, hogy Las Vegas-i koncertjeit félplaybackkel tolja végig, így sokan támadták, hogy valójában már nem is tud, sőt soha nem is tudott énekelni. Legutóbbi koncertjén azonban teljesen ÉLŐBEN énekelt el egy dalt, ezzel véget vetve a pletykáknak.

vous - 2017.08.21.
Britney Spears bebizonyította, hogy tud énekelni, és hogy nincs nála szexibb énekesnő

Britney Spears idén nyáron Tel-Avivba (is) elvitte Piece Of Me show-ját, ahol egy interjúban megkérdezték tőle, hogy is van ez a playback dolog. Brit akkor elmondta, hogy nagyon örül, hogy feltették neki ezt a kérdést, mert rendkívül bosszantja az, hogy erőn felül teljesít, táncol és énekel a fellépésein, és senki nem hiszi el neki, hogy bár használ playbacket, de a saját hangja keveredik az előre felvett énekkel. 

britney

OMG! Hogyan mehetett strandra Britney Spears ilyen testtel? – Totál sárgák vagyunk!

Britney Spears az elmúlt hónapokban igencsak tesz róla, hogy címlapon legyen. Szerencsére ezúttal sem botrányos ügy miatt jött szóba a neve nálunk. 

Azóta is téma, hogy „élő vagy nem élő”, de ennek egyértelműen pont került a végére az énekesnő legutóbbi fellépésén. Britney szombati Las Vegas-i koncertjén élőben énekelte el Bonnie Raitt Something To Talk About című számát. Ezzel megmutatva a kételkedőknek, hogy tud és mindig is tudott énekelni. 

Objektum doboz

A rajongók egyik szeme sír, a másik nevet, ugyanis nem annyira örülnek, hogy még mindig téma Britney hangja, ugyanakkor most már senki sem kételkedhet. Azt pedig ne felejtsük el, hogy Britney rég nem látott energiával csinálja végig a fellépéseit, és talán csinosabb énekesnőt jelenleg nem is tudnánk említeni! 

It's Britney B**ch!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.