Egyéb kategória

5 + 1 dolog, amit csak a göndör hajú lányok érthetnek meg igazán

Sokan mondják, hogy mennyire szerencsések azok, akiket göndör fürtökkel áldott meg a sors. Ebben van is valami, ám akad azért néhány probléma is a loknikkal, amit csak azok éreznek át, akik szintén ezt a tábort erősítik.

vous - 2017.08.19.
5 + 1 dolog, amit csak a göndör hajú lányok érthetnek meg igazán

Kétség sem fér hozzá, hogy a göndör haj szuper dolog, de azért tény, hogy van néhány vicces vagy épp idegesítő helyzet, amikor megnehezíti az életeteket.

Önálló életre kelt loknik

Hiába is próbálnátok bármilyen trükköt, hogy megszelídítsétek a tincseiteket, egyszerűbb, ha rögtön kiveritek a fejetekből ezt az ötletet. Mindegy, hogy mennyi ideig szenvedtek a hajvasalóval, hogy szögegyenesre simítsátok fürtjeiteket, vagy hányszor nézitek meg a legjobb copfokról készült YouTube-videókat, higgyétek el, a végeredmény tuti, hogy nem olyan lesz. Közel sem. Igen, tapasztalat…

Objektum doboz

Az a rengeteg kence

Sokan úgy gondolják, mekkora mázlitok van, mert így nem kell foglalkozni annyit a hajatokkal, mert alapból különleges és szép. Ti ilyenkor csak mosolyogtok magatokban, és a több tucat hajápolóra gondoltok, amit már kipróbáltatok, mire megtaláltátok az Igazit, amitől nem lapul le, nem zsírosodik, de még a göndörséget is kiemeli.

Objektum doboz

A fésű nem a barátotok…

Nektek is kész kínszenvedés, mire rendesen ki tudjátok fésülni a hajatokat? Mert gubancolódik, húz, és egyszerűen FÁJ!! Sajnos ennek orvoslására még nem létezik semmilyen csodaszer, ám ha hajmosás előtt, még vizesen fésülitek ki a tincseiteket, akkor kicsit kevésbé lesz fájdalmas a procedúra. Ja, és lehetőleg ritka fogú fésűt használjatok!

Objektum doboz

…és az eső sem

Nincs is rosszabb érzés annál, mint amikor tökéletes hajjal, vidáman kiléptek az ajtón, és elkezd esni az eső! Hiszen elég egypár vízcsepp vagy a kelleténél kissé párásabb levegő, és máris olyan, mintha egy szénakazal lenne a fejetek tetején.

Objektum doboz

Gyakran megkérdezik: „ez igazi?”

Tuti, hogy nektek is a könyökötökön jönnek ki a csodálkozó pillantások, amikor megtudjátok, hogy bizony nem órákig tartó készülődés eredménye a göndörség, csak felkeltetek az ágyból, megráztátok kicsit, és kész is.

De nézzétek a jó oldalát: legalább tovább alhattok reggelente!

Objektum doboz

Minden beleakad

De tényleg minden…A hajgumi eltávolítása nem egyszerű feladat, és tuti, hogy egy csomó hajszálatok bánja. Ha pedig már a hajszálaknál járunk: biztos, hogy mindenki megismeri, hogy hol jártatok éppen. A pasitok pulcsiján, a lakás legváratlanabb pontjain… Hát, van ez így, de nem tehetünk róla!

Objektum doboz

Persze összességében a legtöbben imádjuk göndör fürtjeinket, és ez nem véletlen! Ha más nem is, a külvilág megerősítése tuti, hogy nektek is elég lesz, hogy szép lassan elhiggyétek:

a göndör haj szexi és különleges!

hajgöndörítés vous lányok

„Két fordulás között alig vártam, hogy reggel legyen” – így (ne) készítsetek hullámos hajat

Kezdhetném a cikket azzal, hogy akinek egyenes haja van, az hullámosat akar, és fordítva, de inkább azt mondom, a VOUS-lányok mindenféle fürtökkel rendelkeznek, de egy napra mindenki hullámosat varázsolt magának. Mindezt pedig azért, hogy megosszuk veletek, mik azok az eszközök és praktikák, amiket jobb, ha elkerültök, vagy épp beépítitek a napi rutinotokba.

A cikk folytatását ITT találjátok.

Ajánlott cikkek