Egyéb kategória

Az IKEA megmutatta, hogyan csinálhattok a szőnyegükből Trónok harca-köpenyt

Bizonyára hallottatok már arról, hogy könnyedén lehet nektek is Trónok harca-köpenyetek egy bizonyos bútoráruház szőnyegéből. Nos, valóban lehet, egy útmutató is érkezett hozzá!

vous - 2017.08.17.
Az IKEA megmutatta, hogyan csinálhattok a szőnyegükből Trónok harca-köpenyt

Meg kell hagyni, az IKEA nagyon jó fej módon reagál a sajtóban megjelent hírekre. Emlékeztek még az IKEA–Balenciaga „botrányra”? Amikor a Balenciaga lekopizta az IKEA nagy kék szatyrát? Akkor a bútorgyártó cég készített egy infografikát, miről ismerni fel, hogy eredeti IKEA FRAKTA bevásárlótáskátok van-e.

arya stark

Minden, amit tudni lehet a rejtélyes levélről, amit Arya talált Kisujj szobájában

Vigyázat, ha nem láttátok a Trónok harca új részét, akkor ne olvassatok tovább, mert spoilert tartalmaznak az alábbi sorok. Ugye titeket is furdal a kíváncsiság, hogy milyen levelet talált meg Arya?

Nemrégiben pedig kiderült, hogy egyes Trónok harca-szereplők IKEA-s szőnyegből készített köpenyt viselnek. A show jelmeztervezője, Michele Clapton a megfizethetőség mellett kampányolva egy 2016-os beszélgetés során megemlítette, hogy az Éjjeli őrség köpenyét meg lehet vásárolni az IKEA-ban, egészen pontosan a SKOLD nevű báránybőr szőnyeg a legalkalmasabb, hogy otthon bárki elkészíthesse a köpenyt. 

A bútorgyártó cég már reagált is, és egy útmutatót tett közzé, hogyan készíthető el az Éjjeli őrség köpenye otthon.

Forrás:
IKEA

Természetesen az Éjjeli őrség csodálatos köpenyei bonyolultabbak, mint pár nyisszantás. 

 Mindent megteszünk, amit tudunk: vágtunk és megnyírtuk a szőnyegeket, majd erős bőrpántokkal díszítettük. Azt akarom, hogy a közönség szinte érezze a jelmezek illatát

 – mondta Clapton a szőnyegről.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek