Egyéb kategória

Az IKEA megmutatta, hogyan csinálhattok a szőnyegükből Trónok harca-köpenyt

Bizonyára hallottatok már arról, hogy könnyedén lehet nektek is Trónok harca-köpenyetek egy bizonyos bútoráruház szőnyegéből. Nos, valóban lehet, egy útmutató is érkezett hozzá!

vous - 2017.08.17.
Az IKEA megmutatta, hogyan csinálhattok a szőnyegükből Trónok harca-köpenyt

Meg kell hagyni, az IKEA nagyon jó fej módon reagál a sajtóban megjelent hírekre. Emlékeztek még az IKEA–Balenciaga „botrányra”? Amikor a Balenciaga lekopizta az IKEA nagy kék szatyrát? Akkor a bútorgyártó cég készített egy infografikát, miről ismerni fel, hogy eredeti IKEA FRAKTA bevásárlótáskátok van-e.

arya stark

Minden, amit tudni lehet a rejtélyes levélről, amit Arya talált Kisujj szobájában

Vigyázat, ha nem láttátok a Trónok harca új részét, akkor ne olvassatok tovább, mert spoilert tartalmaznak az alábbi sorok. Ugye titeket is furdal a kíváncsiság, hogy milyen levelet talált meg Arya?

Nemrégiben pedig kiderült, hogy egyes Trónok harca-szereplők IKEA-s szőnyegből készített köpenyt viselnek. A show jelmeztervezője, Michele Clapton a megfizethetőség mellett kampányolva egy 2016-os beszélgetés során megemlítette, hogy az Éjjeli őrség köpenyét meg lehet vásárolni az IKEA-ban, egészen pontosan a SKOLD nevű báránybőr szőnyeg a legalkalmasabb, hogy otthon bárki elkészíthesse a köpenyt. 

A bútorgyártó cég már reagált is, és egy útmutatót tett közzé, hogyan készíthető el az Éjjeli őrség köpenye otthon.

Forrás:
IKEA

Természetesen az Éjjeli őrség csodálatos köpenyei bonyolultabbak, mint pár nyisszantás. 

 Mindent megteszünk, amit tudunk: vágtunk és megnyírtuk a szőnyegeket, majd erős bőrpántokkal díszítettük. Azt akarom, hogy a közönség szinte érezze a jelmezek illatát

 – mondta Clapton a szőnyegről.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.