Egyéb kategória

Válasszatok egy ajtót és kiderül, milyenek vagytok valójában!

Bizonyára már nem egy ilyen tesztet töltöttetek ki a neten. Hogy milyenekre is gondolok pontosan? Tudjátok, az olyan személyiségtesztekre, amelyek legalább annyira hitelesek, mint amikor jön egy e-mail, amit ha továbbítotok 10 ismerősötöknek, akkor rátok talál a szerelem. De ami most jön, az nem ilyen – ó, dehogy ilyen! Csupán annyi a dolgotok, hogy kiválasztjátok, melyik ajtón mennétek be a legszívesebben, ez alapján pedig FÉNY DERÜL a valódi személyiségetekre. Hajrá!

vous - 2017.08.16.
Válasszatok egy ajtót és kiderül, milyenek vagytok valójában!

Válasszatok egy ajtót! 

ajtó

Forrás:
unsplash
telefon-mobil

Android vs. iPhone: elképesztő, mit árul el az emberről, melyiket választja

Még csak most mutatták be az iPhone 7-et, máris lesújtó hírt kell közölnöm – persze nem a legújabb szériával, hanem az iPhone-osokkal kapcsolatban. Egy tudományos kísérlet szerint ugyanis az Android-felhasználók kedvesebbek, őszintébbek és szerényebbek az iPhone-osok táboránál. Ez pedig elvezet bennünket a kérdéshez, amit magunktól talán soha nem tettünk volna fel: a telefonunk tényleg meghatároz bennünket?

1. 

Igazán kedves, jóindulatú személyiségetek van, a kellő eleganciával megspékelve. Kedvelitek a kifinomult, egyszerű stílust. Nagyon jó lehet veletek együtt dolgozni, ugyanis könnyen alkalmazkodtok másokhoz. A barátaitok tudják, hogy mindig számíthatnak rátok, ti vagytok a támaszaik.

Mottótok: Légy kedves és mosolyogj, visszamosolyognak rád!

Objektum doboz

2. 

Igzai kíváncsi, kalandvágyó természetűek vagytok! Szeretitek a kalandokat, a kihvásokat és nem rettentek el semmitől. Mindenáron bizonyítani akartok és ez általában sikerül is. 

Mottótok: Soha ne félj az árnyéktól, egyszerűen csak azt jelenti: valahol a közelben ragyog a fény!

Objektum doboz

3.

Kifejezetten szerettek a társaság középpontjában lenni, imádjátok, ha minden figyelem rátok irányul. Ha buliról van szó, ti aztán soha nem mondtok nemet, ugyanakkor kellően meg tudjátok tartni a munka és a magánélet egyensúlyát.

Mottótok: Nem lehetsz öreg és bölcs, ha nem voltál fiatal és őrült!

Objektum doboz

4. 

Nem szerettek kockáztatni, mindig biztosra mentek, így sosem égetitek meg magatokat. Kényelmesen éltek, éppen ezért nem sokszor szomorkodtok. A döntéseiteket mindig alaposan megfontoljátok, de határozott egyéniségetek van. Ti aztán tudjátok, mi kell nektek!

Mottótok: Az élet szép, ha azzá tesszük!

Objektum doboz

Ugye, hogy mennyire igaz rátok?! 😉

Ajánlott cikkek