Egyéb kategória

Imádjuk! A 72 éves Helen Mirren is szeptemberi címlaplány lett

Ha olvassátok a VOUS-t, akkor tudjátok, hogy a szeptemberi címlapok számítanak – talán még a mai napig is – a divatvilág Bibliájának. Szeptemberben kezdődik az új év, ilyenkor változnak a legnagyobbat a trendek. És bár a divat egyre inkább átalakul, felgyorsul, sőt, azt mondom, zajlik a divatforradalom is, a szeptemberi címlap még mindig olyan fontos, mint 10, 20 vagy 30 éve – és a gyönyörű fotókon és trendelőrejelzésen kívül általában fontos üzenetet is tartalmaznak.

vous - 2017.08.16.
Imádjuk! A 72 éves Helen Mirren is szeptemberi címlaplány lett

Helen Mirren – Allure

Az Allure magazin az első, amelyik úgy döntött, a jövőben nem használja az „anti-aging” kifejezést. (Volt már hasonlóra példa, amikor nőket megszégyenítő szavakat tiltott le saját címlapjáról egy fitneszmagazin.) Az öregedéssel kapcsolatos gondolkodásmód megváltoztatása ugyanis ott kezdődik szerintük, hogy elkezdenek másképp beszélni róla. Kezdve azzal, hogy tabunak számítanak bizonyos kifejezések, mint az anti-aging vagy a korához képest jól néz ki. A mondanivalójuk nyomatékosítására a világ egyik legszebb színésznőjét, a 72 éves Helen Mirrent választották címlaplánynak.

A színésznő a magazinnak elmesélte azt is, hogy utálta, hogy szexszimbólumnak tartották. Véletlenül pont szőke volt a haja, a melleihez képest vékony a dereka. Ő viszont divatos szeretett volna lenni: vékony akart lenni, aki csak feketét visel tetőtől talpig és dohányzik. Ő viszont sehogysem passzolt össze az általa megálmodott nővel.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Bella Hadid – Vogue Arabia

Úgy tűnik, a Hadid nővérek közül az idei nyertes Bella lett, aki több szeptemberi címlapon is szerepel. A Vogue Arabia címlapján éppen ahhoz próbál jó képet vágni, hogy Karl Lagerfeld kamerája előtt femme fatale-ként pózoljon. Hááát…

Objektum doboz

Objektum doboz

jennifer lawrence

Jennifer Lawrence lett a 125 éves Vogue szeptemberi címlaplánya – négyszer!

A szeptember olyan a klasszikus divat felfogása szerint, mint a hétköznapi emberek számára a január. Új ígéretek, új remények, új színek, új anyagok, új sziluettek. A szeptemberi Vogue pedig évtizedek óta a legfontosabb szám. Ha pedig ez a lap 125 éves, akkor valami egészen, de egészen nagy dobásra számítunk.

A cikket és a fotókat ide kattintva olvashatjátok el.

Bella Hadid – Elle Russia

Az Elle magazin orosz kiadásának szerkesztői és stylistjai viszont nagyon büszkék lehetnek a munkájukra. A hónap egyik legszebb címlapját hozták össze Bella Hadiddal. A borító nagyon visszafogott, egyszerű, mégis gyönyörű!

Objektum doboz

Bella Hadid – Elle China

És ha már Bella Hadidnál tartunk, akkor itt van az Elle kínai számának szeptemberi címlapja is.

Objektum doboz

Bella Hadid – Harper's Bazaar China

Egy másik címlap, egy másik nő… ja, nem! Ő is Bella Hadid és az ezer nem mosolygós arca közül az egyik. 

Objektum doboz

Cara Delevingne – Elle UK

A brit Elle-nél viszont azt remélik, hogy az igencsak megosztó szupermodell, Cara Delevingne adja majd el a legtöbb magazint. Egyből két címlappal is előrukkoltak. A polihisztor Caráról nemrég mi is hosszú cikket írtunk, ide kattintva elolvashatjátok.

Objektum doboz

Objektum doboz

Madonna Miley Cyrus Katy Perry – W magazine

Részemről szóhoz sem jutok.

Objektum doboz

Emma Stone – Marie Claire

Nagyon bírom ezt a vadnyugati hangulatot, tetszik a címlap is.

Objektum doboz

engel-nora-wild-west-store-western-stilus-csizma-divat5

A csizmák kis feketéje – avagy így hordjatok veszkót

Ha azt mondom, western stílus, valószínűleg Jessica Simpson country-klipje vagy a Cotton Eye Joe ugrik be elsőre, ugye? Nem csodálom! És ahhoz mit szóltok, ha azt mondom, egy vadnyugat ihlette csizma igenis lehet a ruhatár alapdarabja? Bizony, egy veszkó akár a lábbelik kis feketéje is lehet.

A cikket és a fotókat ide kattintva nézhetitek meg.

Ajánlott cikkek