Egyéb kategória

„Egy hónapra elvonulunk a világ elől!” – Nikki Reed a babavárásról mesélt

A legédesebb vámpír szerelmespár, Nikki Reed és Ian Somerhalder májusban jelentették be, hogy első gyermeküket várják. Most Nikki egy interjúban mesélt a babvárásról, és arról, hogy gyermekük születése után egy hónapra elvonulnak a világ elől.

vous - 2017.08.10.
„Egy hónapra elvonulunk a világ elől!” – Nikki Reed a babavárásról mesélt

Nikki Reed egy hosszú interjút adott a Fit Pregnancy & Baby magazinnak, amiben elmesélte, milyen volt, amikor megtudták, hogy babájuk lesz, és azt is, hogy mi a tervük, miután megszületik a pici.

A baba első hónapja csak a miénk lesz, miután megszületik, egy hónapra elvonulunk a világ elől. Csak mi leszünk hárman, nem fogadunk vendégeket, kikapcsoljuk a telefonunkat, nem kommunikálunk senkivel. Soha nem kaphatjuk vissza azokat a napokat, így szeretnénk, ha majd teljesen a mieink lennének

– mondta a gyönyörű kismama, aki azt is elárulta, hogy egy hajnalon csinálta meg a terhességi tesztet, majd mikor megtudták, hogy babájuk érkezik, férjével, Ian Somerhalderrel együtt csendben nézték a napfelkeltét.

Objektum doboz

Nikki azt nyilatkozta, hogy nem tudják még a baba nemét, de azt sejtjük, hogy ők az a páros, akik csak a születéskor szeretnék majd megtudni. Mindenesetre az interjúból az is kiderült, hogy Ian imádja Nikki állapotát, ugyanis szerinte sokkal nyugodtabb a felesége – azt szeretné, ha mindig várandós lenne! 

vámpírnaplók

4 dolog, amit a Vámpírnaplók tanított nekünk a szerelemről

Már nem tudom, hogy hol is tart nálunk a Vámpírnaplók, egy biztos, a tengerentúlon nemsokára véget ér a kedvenc vámpíros sztorink. Nagy kár, valljuk be, még mindig nem tudunk betelni a Salvatore tesókkal. Túl azon, hogy ők szexik, a Vámpírnaplók megtanított ezt-azt nekünk a szerelemről is.

A cikk folytatása ITT jön!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.