Egyéb kategória

Trendteremtő La La Land – Intenzív, élénk színek a vörös szőnyegen

Jött, láttátok, győzött: a La La Landet valószínűleg nem egyszer látták már a rajongói. Nekem a film nem lett a kedvencem, a kosztümök viszont zseniálisak benne. Gyönyörű színek, anyagok, fazonok, de leginkább gyönyörű színek. Úgy tűnik, hogy premierje óta a La La Land a vörös szőnyeget is befolyásolja.

vous - 2017.08.09.
Trendteremtő La La Land – Intenzív, élénk színek a vörös szőnyegen

Egy színnek több száz árnyalata van, de ha azt mondjuk, hogy piros, kék vagy sárga, akkor többnyire az alapszínre gondolunk, amelyet a színkörben is megfestettünk általános iskolában. Az alapszínek és az ezekből kikevert mellékszínek sokáig mellékszerepet kaptak a vörös szőnyegen, ahol a sztárok inkább a testszínű darabokat részesítették előnyben.

Na, ennek vége: az utóbbi időben rákaptak az intenzív, tiszta színekre, a királynői árnyalatokra.

Lehet, hogy ennek a La La Land az oka, de nagyobb a valószínűsége a divatipar mögött álló gépezetnek, amely a (szín)trendeket is megteremti. Amikor tele van a szekrényünk a nude-dal, akkor jöhet valami egészen más. Csak azt nem szabad elfelejtenetek, hogy a trendek jöhetnek, mehetnek, de a ti fizikai adottságaitok nem tudnak olyan gyorsan változni, ahogy azt a divat megköveteli. Ha megtaláltátok a színeket, amelyek jól állnak, akkor teljesen felesleges csak azért megvenni valamilyen új színű ruhát, mert éppen azt diktálják.

Akkor lesztek igazán stílusosak, ha ismeritek magatokat kívül-belül, és ezzel az ismeretanyaggal felvértezve indultok ruhát vásárolni. Így biztosan egyre kevesebbszer vesztek majd olyan ruhát, amelyik évekig szomorkodik majd a szekrényetekben anélkül, hogy egyszer is viseltétek volna.

Piros

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ahol kötelező a villantás: ikonikus divatpillanatok egyenesen a cannes-i vörös szőnyegről

Teszteljétek, a vörös hány árnyalatát ismeritek!

A vörös szenvedélyes, szexi, buja, erotikus, erős, drámai, a kezdet és a vég színe egyben. A piros dinamikus, friss, életigenlő, pezsdítő. Egyedül a magyar nyelv különbözteti meg ennek a színtartománynak a sötétebb és világosabb árnyalatait: a vöröseket és a pirosakat. Egy jó vörös vagy piros kiemeli a szépségeteket és kiemel benneteket a tömegből. A bátrak színe. Tudni kell viselni, mert nem lehet benne elbújni. De ha már valaki eljut addig, hogy viseli ezeket, miért is akarna elbújni, nem igaz?

A TESZT miatt kattintsatok ide!

Ciklámen

Objektum doboz

Objektum doboz

Zöld

Objektum doboz

Objektum doboz

színtipus piros szín divat

Színtípusok és öltözködés – Nem minden tél típusú lány olyan, mint Hófehérke

Bőre fehér, mint a hó. Haja fekete, mint az éj. Ajka pedig vörös, mint a vér. Ezek a jellemzők jutnak eszünkbe, ha Hófehérkére gondolunk. Ha pedig Hófehérke, akkor ő az első, aki beugrik, ha a tél típusú lányokról beszélünk. De azt gondoltátok volna, hogy három különböző tél típus is létezik? Bizony! Ismerjétek meg őket!

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Sárga

Objektum doboz

Kék

Objektum doboz

Maxoljátok ki a leárazást: a téli vásár idején ezekre a tavaszi trendekre vadásszatok!

A legvidámabb színtípus, aki üdeséget hoz a hétköznapokba – ilyen az igazi tavasz típus

Végre itt a tavasz, a kirakatokból élénk, fagyiszínű ruhák néznek ránk vissza. Bőven válogathatunk a rózsaszín, a sárga és a piros különböző árnyalatai közül, ennek pedig egy színtípus kifejezetten örülhet. Hogy melyik? Természetesen a tavasz! De mik a jellemzői az egyik legkülönlegesebb színtípusnak?  És mit viseljen az, aki ebbe a csoportba tartozik?

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek