Egyéb kategória

Feljössz megnézni a vállfagyűjteményem? – hollywoodi kedvencek és furcsa gyűjteményeik

Ugye azt tudjátok, hogy nincs olyan magyar ember a Földön, akinek ne lenne egy szatyrokkal teli szatyra? Mert gyűjtögetni jó, legyen szó szatyorról, bélyegről, üres üvegekről vagy pénzérmékről. A forint születésnapjának alkalmából körbenéztünk hollywoodi kedvenceink háza tájékán és összegyűjtöttük – értitek –, ők milyen furcsa dolgokat gyűjtenek. 

vous - 2017.08.01.
Feljössz megnézni a vállfagyűjteményem? – hollywoodi kedvencek és furcsa gyűjteményeik

Johnny Depp és a Barbie-k 

A Karib-tenger kalózai sztárjáról sok minden eszünkbe juthat, de valószínűleg arra kevesen tippelnénk, mit is gyűjt a színész pontosan. Merthogy Depp imádja a Barbie babákat, annyira, hogy egy teljes gyűjteménnyel rendelkezik. A színész ráadásul nem szimplán az egyszerű babákért rajong, külön figyelmet fordít arra, hogy limitált kiadású, sztárokat ábrázoló darabokat is beszerezzen. Egy közeli barát elmondása szerint Depp nagy kedvence egy Beyoncé baba,

de közel áll a szívéhez egy Lindsay Lohan baba is, lábán a házi őrizetben kötelezően viselendő nyomkövetővel. Érdekes… 

Forrás:
Instagram

Angelina Jolie és a fegyverek

A világ egyik legszebb színésznője amellett, hogy szenvedélyes gyerek tetoválásgyűjtő, imádja a különleges késeket, kardokat és tőröket. Angelina Jolie állítólag egy szobányi gyűjteménnyel rendelkezik otthon, de pontos számokról Hollywood kedvence nem beszél. 

„Emlékeztet a történelemre és van bennük valami különleges szépség. Minden országnak más-más kardjai és fegyverei vannak, ez vonzott annyira, hogy gyűjteni kezdjem őket. Ez a szenvedélyem kislánykorom óta tart” – árulta el Jolie egy évekkel ezelőtti interjúban. Jolie gyűjteménye azóta is gyarapodik, a szenvedélyét pedig látszólag átragasztotta első fiára, Maddoxra is, akinek 2008-ban megvette élete első kardját, amivel óriási port kavart a médiában. 

Forrás:
Instagram
600

Robi Margó és Kerényi Mária sokatok kedvence, de tudjátok, kik ők valójában?

„Nevekkel viccelődni nem mindig tréfa – higgyétek el, én már csak tudom, – de reméljük, hogy az alábbi kis játékot senki sem veszi zokon, ugyanis hírességek neveit magyarosítottuk. A játék ősrégi, mi azonban megpróbáltuk egy egészen új szintre emelni a sztárok neveinek magyarosítását. Volt olyan név, amit szimplán lefordítottunk és volt, amit hangzás alapján honosítottunk, szisztémánkat pusztán a humor határozta meg.”

​A teljes cikkért kattintsatok IDE

Penélope Cruz és a fogasok

Azt gondoltátok, Johnny Depp babagyűjteménye furcsának tűnt? Nos, Penélope Cruz sem aprózza el a dolgot, ha gyűjtögetésről van szó.

A gyönyörű színésznő nem ruhákat, nem táskákat és nem is cipőket gyűjt, mégis megtölt egy egész gardróbot a szenvedélyével.

Na jó, nem kertelünk: Penélope Cruz bizony vállfákat gyűjt. A színésznő gyűjteménye a források szerint több mint 500 darab vállfából áll. Vajon nem szereti a gyűrött ruhákat?

Forrás:
Instagram

Jay-Z és a karórák

Miután a rapper letudta skalpgyűjtő korszakát, egy nyugisabb szenvedélyt választott: Jay-Z évek óta a különleges karórák szerelmese. Gyűjteményében a közeli barátok szerint több száz karóra megtalálható. De nem mondhatjuk, Beyoncé párja csak és kizárólag a mennyiségre menne:

a világ egyik legdrágább óráját is a magáénak tudhatja, amit feleségétől kapott, akinek megközelíthetőleg ötmillió dollárba fájt ez a romantikus gesztus.

Forrás:
Instagram

Amanda Seyfried és a halott állatok

Imádom az állatokat és könnyű róluk gondoskodni, miután elpusztultak. 

 – így hangzott a szőke színésznő válasza arra a kérdésre, honnan jött az ötlet, hogy kitömött állatokat gyűjtsön. Seyfried nem kertelt és azt is elárulta, a gyűjteményébe olyan állatokat válogatott össze, mint például egy mini zebra, egy póniló és egy mosómedve. Nos, nem szívesen tévednénk el a házában. 

Forrás:
Instagram
Ajánlott cikkek