Egyéb kategória

Otthonos erkélyre vágytok? Akkor mutatjuk, mi a teendőtök!

Lassan túl vagyunk a nyár felén, de még mindig nem jutottatok el nyaralni? Pihenésre mindenkinek szüksége van, még akkor is, ha csak esténként egy pohár hűsítő ital mellett teheti. Viszont ha van egy erkélyetek vagy teraszotok, nyert ügyetek van. Csak tegyétek egy kicsit kellemesebbé a környezetet, így biztosan tíz percnél több időt fogtok tölteni itt. Sőt, október elejéig be se fogtok majd menni a lakásba – ezt garantálom!

vous - 2017.07.30.
Otthonos erkélyre vágytok? Akkor mutatjuk, mi a teendőtök!

Általában innen-onnan kapott bútorok, kopott fiókos szekrény, mindenféle színű és stílusú kaspóba ültetett növény, elnyűtt rongyszőnyeg és napszítta árnyékolók teszik ki a berendezését. A baj itt kezdődik! Sokkal inkább a funkciót tartjátok szem előtt, nem pedig az esztétikumot, pedig ha jól szeretnétek magatokat itt érezni, épp hogy erre a balanszra kellene fektetni a hangsúlyt. Pedig egy kevés pénz-, illetve energiaráfordítással mesés oázist alakíthatnátok ki, ahol munka előtt vagy után kényelmesen megpihenhetnétek.

Minimál, navy, klasszikus, etno – stílusok, amik az erkélyen is jól mutatnak

Minimál, navy, klasszikus, etno – stílusok, amik az erkélyen is jól mutatnak

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk otthonunk stílusára, illetve berendezésének kialakítására. Akinek tartozik egy terasz vagy erkély a lakásához, az igencsak szerencsésnek mondhatja magát, hiszen nincs jobb, mint a nyári estéken egy üveg borral kicsit megpihenni a kinti levegőn. Ti is imádjátok, igaz? De valahogy mégis mindig ez a „helyiség” a mostohagyerek.

A cserepes növények, égősorok, viharlámpások és persze kerti bútorok alapkellékei az erkélynek, de igazán dekoratív és izgalmas úgy lehet, ha néhány olyan kelléket és dekorációt is kihelyeztek, amit alapvetően nem biztos, hogy kültérre terveztek, mint például a díszpárnáitok, szőnyegeitek, függönyeitek stb. Vagyis mindössze annyit kell tennetek, hogy…

  1. A beltérben már megunt darabokat kiteszitek kültérre, és ha jön egy nagyobb vihar, maximum majd beviszitek.
  2. Inspirálódjatok az alábbi szuper erkélyekből!
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Mi kapcsolja ki Takács Nórát, a VOUS sztárszerzőjét, aki Norie Time Out néven új sorozatot indít?

Így frissítsétek fel a teraszt és az erkélyt! – Norie Time Out

„Számomra nem létezik olyan, hogy sok virág, így a viola, a muskátli, a levendula és a petúnia idén is főszerepet kaptak a teraszomon, több más növénnyel együtt. Remélem, a következő videó a ti kedveteket is meghozza ahhoz, hogy kicsinosítsátok az erkélyeteket vagy a teraszotokat.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.