Egyéb kategória

Így viseljétek a szupermodellek csodafegyverét, az egyszerű fehér atlétát

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek minél egyszerűbbek, annál vadítóbbak. A fehér atléta ezek közé tartozik, de nem mindegy, hogyan viselitek az utcán. Valószínűleg nem úgy fogjátok, ahogy a szupermodellek egy fotózáson, akik farmerhez húzzák fel, és egy nagy karika fülbevalóval, melltartó nélkül dögösködnek. Az utcára azért ehhez több kell, de nem olyan sokkal.

vous - 2017.07.25.
Így viseljétek a szupermodellek csodafegyverét, az egyszerű fehér atlétát

Ha nem korlátoz benneteket épp semmiféle dress code, egy jó szabású farmerrel és könnyű blézerrel akár a munkahelyre is felvehetitek. Ilyenkor mindig testszínű melltartót vegyetek alá, az nem üt át a fehér anyagon. (További nyári melltartópraktikákért kattintsatok ide!)

A szabadnapokon szinte kötelező nyári darab, és a legjobb, hogy a megfelelő fehér szinte minden színtípusnak jól áll. A tél típusba tartozók hófehéret, a nyár típusba tartozók törtfehéret, a tavasz típusba tartozók krémfehéret viseljenek. Magyarországon nem sokan sorolhatók ősz típusba, de ha a ritka kivételek közé tartoztok, akkor a már-már bézs árnyalatú fehéret válasszátok.

És akkor következzen néhány fotó inspirációként:

Objektum doboz

Ne feledkezzetek meg arról sem, hogy testszínű szandált sem egyszerű találni. Kattintsatok ide a tippekért!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

600

Fehér farmer, te szemét! – Tippek és trükkök, hogy megszeressétek a világos nadrágokat

„A fehér nadrág csak a vékony lányoknak áll jól…” – hangzott el egyik nap az ominózus mondat a VOUS szerkesztőségében, ahol egy emberként bólogattak a lányok. De miért? Valóban ekkora mumus a fehér naci? Az ember lánya tényleg csak fekete skinnyben érezheti magát jól? Nyugi, a kérdés költői, a válasz pedig nem.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!