Egyéb kategória

Hosszú hajból szexi bobot szeretnétek vágás nélkül? Így csináljátok!

Valószínűleg minden nő, akinek hosszú haja van, eljátszott már a gondolattal, milyen lenne egy menő középhosszú haj, egy csinos bob vagy egy szexi pixie. Ha lépcsőzetesre vágott frizurátok van, akkor – és csakis akkor – ki tudjátok próbálni, milyen lehet egy dögös bubi.

vous - 2017.07.24.
Hosszú hajból szexi bobot szeretnétek vágás nélkül? Így csináljátok!

Nemrég írtam nektek Sarah Angiusról, aki fodrászként dolgozott évekig, 2015-ben azonban megváltozott az élete. Akkor töltötte fel az első tutorial videóját a közösségi oldalaira. Nem kellett hozzá egy év, és 2016-ban már ott tudta hagyni az állását, olyan sikeres szépségvlogger lett. Dolgozni persze dolgozik most is, de immár teljesen azt csinálja, amit a legjobban szeret: „hajas” videókat.

Az egyik kedvencem, amikor megmutatja, hogyan lehet vágás nélküli bob frizuránk. Nekem, aki még egy mutatós és vállalható lófarkat is nehezen hozok össze, évezredekbe telne egy ilyet megalkotni, de ha ti gyakorlottabbak vagytok, akkor nagy kedvencetek lehet a következő videó.

Objektum doboz

És még egy:

Objektum doboz

Ha pedig még rövidebbet szeretnétek, akkor ezt a videót ajánlom:

Objektum doboz

bob

Minden nőnek ki kell próbálnia egyszer: a legszebb long bob frizurák szín szerint

Sokáig azt gondoltuk, hogy a hosszú haj soha nem mehet ki a divatból, és bár nem számít óvdivatúnak, 2017-ben az abszolút befutó a középhosszú haj. Nyáron még praktikus is, hiszen nem melegít annyira, és az sem utolsó szempont, hogy szárítani sem kell sokáig, így nem izzadunk meg nagyon, mire végzünk a szárítással. Könnyű vele bánni, és a beach waves stílust is nagyon bírja. Ez a long bob frizura! A fotókért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.