Egyéb kategória

Ósdinak tűnő pajtaajtó a nappaliban? Menő!

Az utóbbi idők lakberendezési trendjei közül az egyik kedvencem a kopott pajtaajtó újraértelmezése tolóajtóként. Egyszerű, stílusos, viszont egy nagy hátránya van: csak akkor szabad bevállalni, ha úgy érzitek, mindig is ilyenre vágytatok. Egy ilyen ajtó ugyanis örökké a lakás dísze lesz.

vous - 2017.07.23.
Ósdinak tűnő pajtaajtó a nappaliban? Menő!

A pajtaajtó leginkább a rusztikus és etno hangulatú otthonokban mutat jól. Ha imádjátok a provanszi vagy a country stílust, akkor nektek találták ki. Nemcsak ajtóként funkcionál, hanem térelválasztóként is szuperül néz ki. Kis lakásokban tolóajtóként is helytakarékosabb lehet, mint a klasszikus felfüggesztésű ajtók.

mojzes nora

Így dobhatjátok fel a régi, kopott darabokat

„Az ajtókról általában tudomásul vesszük, hogy léteznek, és ennyi! Ki-be csukjuk őket, és néha hálát adunk nekik, amiért kizárják a hideget meg az illetéktelen behatolókat. De ezeken túl nem igazán foglalkozunk velük. Nagyon ritka, hogy egy bejárati ajtót áttörölgessünk, itt-ott kijavítgassunk, vagy hogy legalább annyira stílusossá varázsoljuk, mint a lakás többi részét. Ez az első dolog, amit egy vendég meglát, ha otthonunkba invitáljuk. Ne feledkezzünk tehát meg róluk, ahogyan a lakás többi ajtajáról sem!” lakberendező szerkesztőnk, Mojzi cikkét ide kattintva olvashatjátok.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

600

A trendek jönnek-mennek, a bútoraink viszont sokáig maradnak – ezért ne hódoljatok be az aktuális divatnak!

Vannak olyan bútorok, tapéták, berendezési- és dísztárgyak, illetve stílusok, amelyek már évekkel ezelőtt kimentek a divatból. Nem csak külföldön, itthon is. Valahogy a mai napig mégis visszaköszönnek jó pár lakásban. Ilyenkor soha nem tudom, hogy a lustaság, az anyagiak vagy a megszokás az, ami miatt sokan nem válnak meg ezektől az elavult és sokszor nem a jó értelemben vett giccses holmiktól. A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.