Egyéb kategória

Egyetlen dologgal varázsolhatjátok ragyogó fehérré a tornacsukátokat

Ha valamiért, azért nem veszek soha fehér cipőt, mert kényes szín. Könnyen koszolódik, gyakran kell tisztítani, és a tisztítás sem jár mindig sikerrel. Persze megoldás és házi praktika erre a problémára is akad.

vous - 2017.07.22.
Egyetlen dologgal varázsolhatjátok ragyogó fehérré a tornacsukátokat

Nem könnyű vállalkozás tisztán tartani a fehér cipőket, de az igazi fanatikusokat ez sem riasztja vissza, bármit megtesznek a ragyogó fehérségért. Eszköz van rá, a mosógépen (neeee! -–a szerk.) és a sikáláson túl is, például ezekkel a praktikákkal is fehérre varázsolhatjátok őket, ám ha az mégsem válna be, akkor itt van még egy tipp a Purewow jóvoltából. A hozzávalókért nem is kell túl messzire mennetek.

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál szódabikarbóna
  • 1/2 evőkanál hidrogén-peroxid
  • 1/2 evőkanál meleg víz

A hozzávalókat keverjétek össze, majd a kikevert pasztával keféljétek át a cipőtöket, különös tekintettel a makacs foltokra. Hagyjátok hatni fél óráig, majd öblítsétek át vízzel.

Miért működik?

Azért, mert a hidrogén-peroxid fehérítő hatással bír, ami a szódabikarbónával vegyítve habzani kezd, ennek köszönhetően pedig kiemeli a koszt a szövetek közül.

nyári cipő divat trend

Strandpapucsok, holdjárók és sneakerek – ezek lesznek az idei nyár kedvenc lábbelijei

Élénk színek, trópusi minták, neccruhák, fodrok mindenütt és még sok más izgalmas dolog színesíti idén a nyári ruhatárunkat – de mi a helyzet a lábbeliket illetően? Mire számíthatunk cipő fronton? Spoiler: semmi visszafogottra!

A cikkért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.