Egyéb kategória

Ők az élőszereplős Aladdin színészei: nem mindenkinek tetszik a készítők választása

Bizonyára hallottatok róla, hogy élőszereplős reboottal tér vissza az egyik kedvenc Disney-karekterünk, Aladdin. A filmet Guy Ritchie rendezi majd, és már a főszereplők neve is publikus.

vous - 2017.07.17.
Ők az élőszereplős Aladdin színészei: nem mindenkinek tetszik a készítők választása

A hétvégén a Disney nyilvánosságra hozta az élőszereplős Alddin szereplőgárdáját. Mielőtt nagyon örülnétek, Will Smith nagyjából az egyetlen, akit a világon mindenki be tud azonosítani. Ő alakítja majd Gzsinit – illetve valószínű, csak a hangját kölcsönzi majd. 

aladdin

Aladdin szívesen nézeget meztelen tiniket – elképesztő tények a Disney-hercegről

Aladdin meséje mindannyiunk gyermekkorát meghatározta, énekeltük a dalokat, hatalmasakat nevettünk Genie-n, és olyan gyönyörűek szerettünk volna lenni, mint Jázmin. Aladdin több szempontból is kitűnik a Disney-hercegek sorából. Tudtátok ezeket a meséről?

Egyes források szerint Aladdin és Jázmin szerepére közel 2000 színészből választottak a készítők, végül Aladdint Mena Massoud, míg Jázmint Naomi Scott alakítja majd.

Aladdin

Objektum doboz

Jázmin

Objektum doboz

Az internet népe egyébként nem nagyon örült a választásnak, egyrészt azért, mert nem világhírű színészek kaptak szerepet (kivétel Will Smith), másrészt azt kifogásolták, hogy a Jázmint alakító színésznő etnikailag nem passzol, indiai származású. 

Objektum doboz

Annak ellenére, hogy nem világhírű színészek kaptak szerepet, szerintünk passzolnak a karekterekhez! 

Ti mit gondoltok?

Ajánlott cikkek