Egyéb kategória

Akik a kínos helyzetekből is frappánsan és vitát nem tűrve vágják ki magukat: kedvenc díváink legjobb pillanatai

Díva: ismert és ünnepelt színésznő, énekesnő, előadóművész. Egy olyan nő, akinek minden megnyilvánulása foglalkoztatja a publikumot, és aki a kínos helyzetekből is frappánsan, határozottan, vitát nem tűrve vágja ki magát. Ezúttal olyan emlékezetes pillanatokat szedtünk nektek össze, amikor kedvenc díváink pontosan így reagáltak egy-egy helyzetben.

vous - 2017.07.03.
Akik a kínos helyzetekből is frappánsan és vitát nem tűrve vágják ki magukat: kedvenc díváink legjobb pillanatai

Beyoncé legendás sajtótájékoztatója

2013-ban, Obama elnöki beiktatásán Beyoncé volt az a kiváltságos énekesnő, aki elénekelhette az amerikai himnuszt az egész világ figyelő tekintete előtt. Csakhogy a dologból botrány kerekedett: kiderült ugyanis, hogy Beyoncé nem élőben énekelt, hanem csak tátogott a zenére. A döntést azzal indokolta, hogy ennyire fontos eseményen még véletlenül sem akart hibázni, így ez tűnt a legbiztosabb megoldásnak.

A sajtó azonnal boncolgatni kezdte a dolgot, sokan az énekesnő tehetségét is megkérdőjelezték. Az eset azért is kavart akkora port, mert ekkorra már tudni lehetett, hogy az az évi Super Bowl fellépője is Beyoncé lesz. A díva viszont tökéletesen kezelte a helyzetet.

a Super Bowl kapcsán összehívott sajtótájékoztatón, mielőtt bárki megszólalhatott volna, arra kérte az újságírókat, hogy álljanak fel, hibátlanul (és persze élőben) elénekelte az amerikai himnuszt, majd csak ennyit kérdezett a végén:

van még kérdés?

Objektum doboz

Kim Kardashian önironikus Insta-posztja

Ha valaki, hát én igazán nem tartozom a Kim Kardashian-rajongók táborába, de a reality-sztár egy tavalyi megnyilvánulása előtt még én is megemeltem a kalapomat…

Azt gondolom, nem kell részleteznem, hogy mi miatt támadják az egész klánt azok, akik gyűlölik őket. Amiatt, hogy tehetségtelenek és valójában nem értenek semmihez: nem színészek, nem énekesek, nem írók, nem fotósok, mégis rajtuk a világ szeme. A kritikusok és gyűlölködők megjegyzéseire viszont hibátlan választ adott 2016 nyarán Kim, amikor a Forbes címlapjára került, mint a social mediát jól használó üzletasszony, aki már egyetlen applikációval is 45 millió dollárt (nagyjából 1,2 milliárd forintot) zsebelt be azon a nyáron.

Kim a címlapfotót az alábbi szöveggel tette ki az Instagramra:

Óriási megtiszteltetés a Forbes címlapján szerepelni. Sosem mertem volna erről álmodni, és tudom, hogy édesapám nagyon büszke lenne rám. #nemrosszegycsajtólakisemmihezsemért

Objektum doboz

Britney rövid és tömör válasza a szüzességével kapcsolatban

Bár régen volt már, talán még emlékeztek rá, hogy Britney tiniként kijelentette, csak az esküvője után fogja elveszíteni a szüzességét. A kijelentés nyilván évekig foglalkoztatta a publikumot, főleg azért, mert az énekesnő Justin Timberlake-kel járt együtt és mindenki azt találgatta, vajon a fiatalok tényleg várnak-e az első együttléttel az esküvőig. Amikor a pár szakított, Justin nem túl korrekt módon egyedül nyilatkozott a kettejük ügyeiről, egy alkalommal pedig, amikor megkérdezték tőle, hogy igaz-e, hogy külön szobában aludtak, csak sokatmondóan elnevette magát és kajánul vigyorgott.

Britney szüzességével kapcsolatban sosem volt akkora a találgatás, mint akkoriban – de a pop hercegnője egy ponton rövid és tömör módon zárta le a vitát. Felvett egy pólót az utcára, amin ez a szöveg állt:

Szűz vagyok. (A pólóm meg régi.)

A pólón szereplő szöveg azóta is kapható rengeteg webshopban…

Forrás:
tshirtreviews.wordpress.com

Amikor Rihanna be mert szólni Kendall Jennernek

A Kardashian család számára gyakorlatilag az egész világ egy nagy játszótér. Nincs számukra lehetetlen, amit akarnak, megkapják, és senki nem merne ujjat húzni velük – kivéve Rihannát. Kendall Jenner egy alkalommal izgatottan tette közzé a Twitteren, hogy Rihanna koncertjére vett jegyet, de ha az énekesnő nem énekli el a kedvenc számát, a Complicatedet, akkor nagyon csalódott lesz.

Hogy mit reagált erre Rihanna? Csak ennyit:

Akkor ne gyere.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek