Egyéb kategória

Akik a kínos helyzetekből is frappánsan és vitát nem tűrve vágják ki magukat: kedvenc díváink legjobb pillanatai

Díva: ismert és ünnepelt színésznő, énekesnő, előadóművész. Egy olyan nő, akinek minden megnyilvánulása foglalkoztatja a publikumot, és aki a kínos helyzetekből is frappánsan, határozottan, vitát nem tűrve vágja ki magát. Ezúttal olyan emlékezetes pillanatokat szedtünk nektek össze, amikor kedvenc díváink pontosan így reagáltak egy-egy helyzetben.

vous - 2017.07.03.
Akik a kínos helyzetekből is frappánsan és vitát nem tűrve vágják ki magukat: kedvenc díváink legjobb pillanatai

Beyoncé legendás sajtótájékoztatója

2013-ban, Obama elnöki beiktatásán Beyoncé volt az a kiváltságos énekesnő, aki elénekelhette az amerikai himnuszt az egész világ figyelő tekintete előtt. Csakhogy a dologból botrány kerekedett: kiderült ugyanis, hogy Beyoncé nem élőben énekelt, hanem csak tátogott a zenére. A döntést azzal indokolta, hogy ennyire fontos eseményen még véletlenül sem akart hibázni, így ez tűnt a legbiztosabb megoldásnak.

A sajtó azonnal boncolgatni kezdte a dolgot, sokan az énekesnő tehetségét is megkérdőjelezték. Az eset azért is kavart akkora port, mert ekkorra már tudni lehetett, hogy az az évi Super Bowl fellépője is Beyoncé lesz. A díva viszont tökéletesen kezelte a helyzetet.

a Super Bowl kapcsán összehívott sajtótájékoztatón, mielőtt bárki megszólalhatott volna, arra kérte az újságírókat, hogy álljanak fel, hibátlanul (és persze élőben) elénekelte az amerikai himnuszt, majd csak ennyit kérdezett a végén:

van még kérdés?

Objektum doboz

Kim Kardashian önironikus Insta-posztja

Ha valaki, hát én igazán nem tartozom a Kim Kardashian-rajongók táborába, de a reality-sztár egy tavalyi megnyilvánulása előtt még én is megemeltem a kalapomat…

Azt gondolom, nem kell részleteznem, hogy mi miatt támadják az egész klánt azok, akik gyűlölik őket. Amiatt, hogy tehetségtelenek és valójában nem értenek semmihez: nem színészek, nem énekesek, nem írók, nem fotósok, mégis rajtuk a világ szeme. A kritikusok és gyűlölködők megjegyzéseire viszont hibátlan választ adott 2016 nyarán Kim, amikor a Forbes címlapjára került, mint a social mediát jól használó üzletasszony, aki már egyetlen applikációval is 45 millió dollárt (nagyjából 1,2 milliárd forintot) zsebelt be azon a nyáron.

Kim a címlapfotót az alábbi szöveggel tette ki az Instagramra:

Óriási megtiszteltetés a Forbes címlapján szerepelni. Sosem mertem volna erről álmodni, és tudom, hogy édesapám nagyon büszke lenne rám. #nemrosszegycsajtólakisemmihezsemért

Objektum doboz

Britney rövid és tömör válasza a szüzességével kapcsolatban

Bár régen volt már, talán még emlékeztek rá, hogy Britney tiniként kijelentette, csak az esküvője után fogja elveszíteni a szüzességét. A kijelentés nyilván évekig foglalkoztatta a publikumot, főleg azért, mert az énekesnő Justin Timberlake-kel járt együtt és mindenki azt találgatta, vajon a fiatalok tényleg várnak-e az első együttléttel az esküvőig. Amikor a pár szakított, Justin nem túl korrekt módon egyedül nyilatkozott a kettejük ügyeiről, egy alkalommal pedig, amikor megkérdezték tőle, hogy igaz-e, hogy külön szobában aludtak, csak sokatmondóan elnevette magát és kajánul vigyorgott.

Britney szüzességével kapcsolatban sosem volt akkora a találgatás, mint akkoriban – de a pop hercegnője egy ponton rövid és tömör módon zárta le a vitát. Felvett egy pólót az utcára, amin ez a szöveg állt:

Szűz vagyok. (A pólóm meg régi.)

A pólón szereplő szöveg azóta is kapható rengeteg webshopban…

Forrás:
tshirtreviews.wordpress.com

Amikor Rihanna be mert szólni Kendall Jennernek

A Kardashian család számára gyakorlatilag az egész világ egy nagy játszótér. Nincs számukra lehetetlen, amit akarnak, megkapják, és senki nem merne ujjat húzni velük – kivéve Rihannát. Kendall Jenner egy alkalommal izgatottan tette közzé a Twitteren, hogy Rihanna koncertjére vett jegyet, de ha az énekesnő nem énekli el a kedvenc számát, a Complicatedet, akkor nagyon csalódott lesz.

Hogy mit reagált erre Rihanna? Csak ennyit:

Akkor ne gyere.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.