Egyéb kategória

5 pillanat, amikor Rihanna megmutatta, ki a legmenőbb énekesnő a vidéken

Rihannáért az egész világ – és ezzel együtt Magyarország is – meg van őrülve. A barbadosi születésű énekesnő korábban már adott egy telt házas koncertet Budapesten – így nem csoda, hogy a Sziget mára érvényes napijegyei is mind elkeltek. Hogy ez a csaj a zenéjén túl mivel vesz le mindenkit a lábáról, az egyszerre nyilvánvaló és megfejthetetlen – de most mutatunk öt olyan pillanatot, amiért csak imádni lehet.

vous - 2016.08.11.
5 pillanat, amikor Rihanna megmutatta, ki a legmenőbb énekesnő a vidéken

Rihannát lehet szeretni vagy utálni, egy biztos: senkit sem hagy hidegen a létezése. Miközben a popszcéna legtöbb előadójának a kedves szerepkör jut (Britney a pop hercegnője, Taylor Swift amerika kedvence), addig ő elképesztően szélsőséges: egyszerre nagyszájú és arrogáns, de közben minden hibája ellenére is szerethető. Mivel sosem tudni, mi lesz a következő megnyilvánulása, megunhatatlan jelenség.

Amikor beszólt Kendall Jennernek

Mondjuk ki: a Kardashian család gyakorlatilag világuralomra tört az eltelt pár évben. A megszerzett hatalommal párhuzamosan pedig szép lassan mindenki fejet hajtott előttük. Számukra minden ajtó nyitva áll, amit csak akarnak, azt gyakorlatilag tálcán kínálják nekik – vagy mégsem? Kendall Jenner a Twitteren ragadtatta el magát egy pillanatra, amikor azt írta:

„Ha Rihanna nem adja elő holnap a Complicatedet, nagyon csalódott leszek.”

„Hát akkor ne gyere!” – válaszolta az énekesnő nyilvánosan.

Objektum doboz

Hibátlan paparazzokezelés

A lesifotósok minden sztár életét megkeserítik. Aki látott már a YouTube-on videót arról, hogy dolgoznak a paparazzók, az el tudja képzelni, mennyire zavaró lehet, ha az embert 0–24-ben követik, folyamatosan az orrához tolnak egy hatalmas objektívet, és állandó jelleggel az arcába vakuznak. Mit tesz a sztár? Azt mondogatja, hogy „no pictures!”, mint North West, vagy esetleg balhézni kezd a fotósokkal, mint Justin Bieber oly sokszor. Mit tesz ő? Végtelenül elegánsan kezeli a helyzetet.

„Nyugi már azzal a vakuval… amikor ilyen közel vagytok, az nem lesz jó… Hadd adjak egy tanácsot a jövőre nézve: sokkal jobb képeket lehet rólam lőni picit távolabbról… Tudjátok, mire gondolok…”

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Példátlan frizuraváltás

A hosszú haj vs. rövid haj kérdés örök érvényű: mindenki imád ezen vitázni. Nők és férfiak egyaránt fontosnak érzik, hogy valamelyik tábor mellett letegyék a voksukat – higgyétek el, ezt én, aki egyszer derékig érő hajról váltottam állig érőre, a saját bőrömön tapasztaltam. Az ember nem tud anélkül frizurát váltani, hogy azt a külvilág szó nélkül hagyja. Vagy dicsérik, vagy kritizálják a végeredményt, csendben senki sem marad. Azt pedig előszeretettel hagyják figyelmen kívül, hogy annak, akinek a fején van az adott frizura, már megvan a maga véleménye erről a kérdésről –

hiszen azért ment fodrászhoz, mert határozott elképzelése volt arról, hogyan is szeretne kinézni.

Bezzeg Rihanna! Ő úgy vált meg a hosszú hajkoronájától és vágatott magának egy pixie frizurát, hogy ott nem volt több kérdés. Mindenki el volt ragadtatva a végeredménytől, senki nem kezdett bele a szokásos uncsi monológba arról, hogy egy igazi nő a hosszú hajától nő…

Másnap mindenki bejelentkezett a fodrászához, és olyan hajat akart magának, mint az övé. Ennyi.

Objektum doboz

Amikor megmutatta, ki a főnök

Apu elcseszett élete vagyok – hangzik el a Harcosok klubjában. Én aput meg is hagynám ennek a filmnek, mert én más akarok lenni.

Rihanna rendet tevő keze vagyok.

Az a kéz, amelyik tudatja a tévedésben lévő testőrrel, hogy ki is a főnök.

Objektum doboz

Akinek a legendás Britney cameózik

2011-ben Rihanna nyitotta meg a Billboard Music Awardsot az akkori legújabb slágerével, az S&M-mel. Ez már önmagában is elég menő lenne, de a produkció akkor emelkedett felfoghatatlan magasságokba, amikor a szám második felében hirtelen egy meglepetés-előadó is a színpadon termett: Britney Spears.

Az az ember, aki mellé Britney hajlandó csatlakozni, csakis csodálatra méltó lehet.

Objektum doboz

Ez az én személyes 5 kedvencem volt, de a lista szinte kiapadhatatlan. Biztos mindenkinek megvan a maga EPIC pillanata. Lényeg a lényeg:

ha valaki tudja, hol indul OKJ-s Rihanna-képzés, az szóljon! Mennék.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.