Egyéb kategória

5 pillanat, amikor Rihanna megmutatta, ki a legmenőbb énekesnő a vidéken

Rihannáért az egész világ – és ezzel együtt Magyarország is – meg van őrülve. A barbadosi születésű énekesnő korábban már adott egy telt házas koncertet Budapesten – így nem csoda, hogy a Sziget mára érvényes napijegyei is mind elkeltek. Hogy ez a csaj a zenéjén túl mivel vesz le mindenkit a lábáról, az egyszerre nyilvánvaló és megfejthetetlen – de most mutatunk öt olyan pillanatot, amiért csak imádni lehet.

vous - 2016.08.11.
5 pillanat, amikor Rihanna megmutatta, ki a legmenőbb énekesnő a vidéken

Rihannát lehet szeretni vagy utálni, egy biztos: senkit sem hagy hidegen a létezése. Miközben a popszcéna legtöbb előadójának a kedves szerepkör jut (Britney a pop hercegnője, Taylor Swift amerika kedvence), addig ő elképesztően szélsőséges: egyszerre nagyszájú és arrogáns, de közben minden hibája ellenére is szerethető. Mivel sosem tudni, mi lesz a következő megnyilvánulása, megunhatatlan jelenség.

Amikor beszólt Kendall Jennernek

Mondjuk ki: a Kardashian család gyakorlatilag világuralomra tört az eltelt pár évben. A megszerzett hatalommal párhuzamosan pedig szép lassan mindenki fejet hajtott előttük. Számukra minden ajtó nyitva áll, amit csak akarnak, azt gyakorlatilag tálcán kínálják nekik – vagy mégsem? Kendall Jenner a Twitteren ragadtatta el magát egy pillanatra, amikor azt írta:

„Ha Rihanna nem adja elő holnap a Complicatedet, nagyon csalódott leszek.”

„Hát akkor ne gyere!” – válaszolta az énekesnő nyilvánosan.

Objektum doboz

Hibátlan paparazzokezelés

A lesifotósok minden sztár életét megkeserítik. Aki látott már a YouTube-on videót arról, hogy dolgoznak a paparazzók, az el tudja képzelni, mennyire zavaró lehet, ha az embert 0–24-ben követik, folyamatosan az orrához tolnak egy hatalmas objektívet, és állandó jelleggel az arcába vakuznak. Mit tesz a sztár? Azt mondogatja, hogy „no pictures!”, mint North West, vagy esetleg balhézni kezd a fotósokkal, mint Justin Bieber oly sokszor. Mit tesz ő? Végtelenül elegánsan kezeli a helyzetet.

„Nyugi már azzal a vakuval… amikor ilyen közel vagytok, az nem lesz jó… Hadd adjak egy tanácsot a jövőre nézve: sokkal jobb képeket lehet rólam lőni picit távolabbról… Tudjátok, mire gondolok…”

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Példátlan frizuraváltás

A hosszú haj vs. rövid haj kérdés örök érvényű: mindenki imád ezen vitázni. Nők és férfiak egyaránt fontosnak érzik, hogy valamelyik tábor mellett letegyék a voksukat – higgyétek el, ezt én, aki egyszer derékig érő hajról váltottam állig érőre, a saját bőrömön tapasztaltam. Az ember nem tud anélkül frizurát váltani, hogy azt a külvilág szó nélkül hagyja. Vagy dicsérik, vagy kritizálják a végeredményt, csendben senki sem marad. Azt pedig előszeretettel hagyják figyelmen kívül, hogy annak, akinek a fején van az adott frizura, már megvan a maga véleménye erről a kérdésről –

hiszen azért ment fodrászhoz, mert határozott elképzelése volt arról, hogyan is szeretne kinézni.

Bezzeg Rihanna! Ő úgy vált meg a hosszú hajkoronájától és vágatott magának egy pixie frizurát, hogy ott nem volt több kérdés. Mindenki el volt ragadtatva a végeredménytől, senki nem kezdett bele a szokásos uncsi monológba arról, hogy egy igazi nő a hosszú hajától nő…

Másnap mindenki bejelentkezett a fodrászához, és olyan hajat akart magának, mint az övé. Ennyi.

Objektum doboz

Amikor megmutatta, ki a főnök

Apu elcseszett élete vagyok – hangzik el a Harcosok klubjában. Én aput meg is hagynám ennek a filmnek, mert én más akarok lenni.

Rihanna rendet tevő keze vagyok.

Az a kéz, amelyik tudatja a tévedésben lévő testőrrel, hogy ki is a főnök.

Objektum doboz

Akinek a legendás Britney cameózik

2011-ben Rihanna nyitotta meg a Billboard Music Awardsot az akkori legújabb slágerével, az S&M-mel. Ez már önmagában is elég menő lenne, de a produkció akkor emelkedett felfoghatatlan magasságokba, amikor a szám második felében hirtelen egy meglepetés-előadó is a színpadon termett: Britney Spears.

Az az ember, aki mellé Britney hajlandó csatlakozni, csakis csodálatra méltó lehet.

Objektum doboz

Ez az én személyes 5 kedvencem volt, de a lista szinte kiapadhatatlan. Biztos mindenkinek megvan a maga EPIC pillanata. Lényeg a lényeg:

ha valaki tudja, hol indul OKJ-s Rihanna-képzés, az szóljon! Mennék.

Ajánlott cikkek