Egyéb kategória

Mit keres Adele egy kocsi tetején? – Modern kori dívák régi képeken

A régi hollywoodi képeket nézve joggal nyugtázzuk, hogy az egész ipar stílust teremtett. 2016-ban a filmek és a népszerű zenei stílusok nagy része viszont már nem egészen az eleganciáról és a kifejező tekintetekről szól. De hiszen miért is kéne mindennek ugyanúgy maradni, mint régen? Szóval nyugi, ez nem az a cikk lesz, ahol a régi időket sírjuk vissza!

vous - 2016.07.01.
Mit keres Adele egy kocsi tetején? – Modern kori dívák régi képeken

Amikor megkaptam a feladatot, hogy csináljam meg a Klasszikusok mai köntösben című képsorozat fordított változatát, azt gondoltam: semmi gond, menni fog ez is! Aztán, amikor kész lettem az első alkotással, rájöttem, hogy én magam is alig tudnám megmondani, valójában kinek az arca szerepel a képen, annyira furcsa volt látni egy olyan környezetben, olyan ruhában, olyan frizurával, ahogy előtte senki nem láthatta őt. 

Miley Cyrus karácsony photoshop

Mit keres Miley Cyrus a nagyi karácsonyfáján?

Nemcsak 21. századi dívákkal, de retró karácsonyi képekkel is eljátszottam már korábban. Sőt, még a VOUS-lányokat is elrepítettem az Oscar vörös szőnyegére a Photosop segítségével!

Kíváncsiak vagytok? Ide kattintva az eddigi összes anyagomat megtekinthetitek! 

Nos, meg tudjátok mondani, ki szerepel a képen? 

Forrás:
www.vintag.es, Facebook/Beyoncé

Forrás:
www.vintag.es, AFP

Forrás:
www.vintag.es, Facebook/Jennifer Lopez

Forrás:
www.vintag.es, AFP

Forrás:
www.vintag.es, Facebook/Madonna

Ugye milyen érdekes elképzelni, milyen lett volna, ha nagyanyáink Adele Hello című slágerére áztatják el hímzett textil zsebkendőiket, vagy a Született feleségek inkább Született hercegnők címen futott volna?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.