Egyéb kategória

Megtaláltuk a legparább Facebook Messenger-matricát

A lehető legfurcsább Facebook Messenger-matricát sikerült megtalálnunk. Ismeritek Betakkumát?

vous - 2017.06.23.
Megtaláltuk a legparább Facebook Messenger-matricát

Az internetet böngészve kiderítettem, hogy Betakkuma egy koreai agresszív medve, nem összekeverendő a hazai mémvilág sztárjával, Pedomacival – bár van hasonlóság. Szóval a Betakkuma matrica nagyon furcsa, nagyon para és egy kicsit vicces is.

facebook-lajk-like-kozossegi-media-oldal

Kedves új Messenger! Gyűlölünk! Jó lenne, ha ezeket mind tudnád, és pár dolgot elfelejtenél!

Létezik olyan felhasználó, akinek bejön az új Messenger? Ha igen, akkor ő tuti, hogy nem a VOUS-lányok, ugyanis mi hülyét kapunk a Facebook újításától. Össze is szedtünk pár dolgot, ami az agyunkra megy, és olyan funkciókat, amik igazán hasznosak lennének a Messengerben!

Fontos! Az agresszív jelzőt nem mi aggattuk az emberi testű medvére, ez a hivatalos neve. Nekünk inkább egy beteg gonosztevőnek tűnik, aki túlságosan, indokolatlanul jól érzi magát. Ha egy jó, ám kissé weird pillanatokat szeretnétek okozni magatoknak, töltsétek le a Betakkuma stickert, mert zseniális!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon