Egyéb kategória

Megtaláltuk a legparább Facebook Messenger-matricát

A lehető legfurcsább Facebook Messenger-matricát sikerült megtalálnunk. Ismeritek Betakkumát?

vous - 2017.06.23.
Megtaláltuk a legparább Facebook Messenger-matricát

Az internetet böngészve kiderítettem, hogy Betakkuma egy koreai agresszív medve, nem összekeverendő a hazai mémvilág sztárjával, Pedomacival – bár van hasonlóság. Szóval a Betakkuma matrica nagyon furcsa, nagyon para és egy kicsit vicces is.

facebook-lajk-like-kozossegi-media-oldal

Kedves új Messenger! Gyűlölünk! Jó lenne, ha ezeket mind tudnád, és pár dolgot elfelejtenél!

Létezik olyan felhasználó, akinek bejön az új Messenger? Ha igen, akkor ő tuti, hogy nem a VOUS-lányok, ugyanis mi hülyét kapunk a Facebook újításától. Össze is szedtünk pár dolgot, ami az agyunkra megy, és olyan funkciókat, amik igazán hasznosak lennének a Messengerben!

Fontos! Az agresszív jelzőt nem mi aggattuk az emberi testű medvére, ez a hivatalos neve. Nekünk inkább egy beteg gonosztevőnek tűnik, aki túlságosan, indokolatlanul jól érzi magát. Ha egy jó, ám kissé weird pillanatokat szeretnétek okozni magatoknak, töltsétek le a Betakkuma stickert, mert zseniális!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.