Egyéb kategória

„Szia, cica, van gazdád?” – a legbénább csajozós dumák női szemmel

Az ismerkedés nehéz ügy, mivel minden próbálkozásban benne van az elutasítás lehetősége. Nem véletlenül virágzik a „pick up artist” biznisz, és nem véletlenül adnak a „pick up artistok” tanácsot az ismerkedni akaró férfiaknak. Természetesen nem akarom leegyszerűsíteni ezt a tudományt, de most összeszedtem a legborzasztóbb csajozós tippeket és nyitódumákat, amiket férfiaknak ajánlanak. Nőként annyit mondanék: srácok, ilyen mondatokkal nő közelébe inkább ne menjetek. 

vous - 2017.06.23.
„Szia, cica, van gazdád?” – a legbénább csajozós dumák női szemmel

Szögezzük le az elején: minden elismerésem azoké a férfiaké, akiknek még van bátorságuk leszólítani valakit! 

A Tinder óta a legtöbben csak a virtuális térben merik kinyilvánítani a tetszésüket – valószínűleg épp azért, mert ott az elutasítás teljes mértékig kikerülhető. (Csak arról kap az illető értesítést, ha őt is jobbra húzta az, aki neki megtetszett. Ezt onnan tudom, hogy mesélte egy barátom. Én nyilván még a Tinder közelében sem voltam, soha.)

A pick up artistok célja, hogy jó pénzért megtanítsák az arra nyitott férfiakat ismerkedni. Hogy tanulható-e az ismerkedés vagy sem, azt most hagyjuk is, lássuk, milyen tippeket és leszólító dumákat ajánlanak. 

Sőt, ha igazán szemét akarok lenni, akkor azzal kezdem, hogy ki a fene is az a pick up artist.

A hivatalos definíció szerint a pick up artist egy ismerkedési szakértő és vonzalomteremtő művész. Vonzalomteremtő. Művész.

Objektum doboz

Valent „Jimmi” Gábor, aki megmutatta, milyen is az igazán férfias járás, például ezt tanácsolja:

„Ha azt látod, hogy nagyon siet (a nő), akkor meg kell ragadni a karjánál. Ha van valaki, aki a célom, akkor a legcélszerűbb így megállítani.”

Fiúk, szerintem ezt inkább ne próbáljátok ki. Nettó zaklatás kategória. 

Objektum doboz

Egy másik szakértő, Nicholas Viktor ezt javasolja:

„Ugye azt már elmondtam nektek, hogy a nyaktájék egy nőnél nagyon érzékeny terület. Na most, ha beletúrsz a hajába, azt mondjuk kombinálhatod a szaglászás-teszttel, amikor azt mondod, hogy hú, de jó illatod van!”

Srácok, rögtön mások intim szférájába hajolgatni nem biztos, hogy jó ötlet.

Objektum doboz

De lássuk a fórumokon, netes csoportokban javasolt nyitódumákat is…

„Szia, ne haragudj, elfelejtettem, hol lakom. Hazakísérnél?”

Objektum doboz

„Ha te lennél a halál angyala, akkor én 100 életet kívánnék magamnak, és mind a 100-szor megölném magamat, hogy te gyere értem.”

Objektum doboz

„Cukor ment a szemembe, vagy tényleg ilyen édes vagy?”

Objektum doboz

„Szia. Azt hittem, ismerlek, de rájöttem, hogy angyalokkal még nem találkoztam.”

Objektum doboz

„Nem vagy fáradt? Egész nap te jártál a fejemben!”

Objektum doboz

„Nagyon megütötted magad? Gondolom, a mennyországból zuhanhattál ide!”

Objektum doboz

De nem csak a fika megy, azt is elárulom nőként, hogy mi működik

Ha emberszámba vesznek minket.

Ha nem néznek minket hülyének

Ha nem kezelnek minket tárgyként. 

Ha tiszteletben tartják az intim szféránkat.

És ha nem feltételezik rólunk, hogy még soha nem hallottuk ezeket a sablondumákat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.