Egyéb kategória

Így viseljétek a fehér pólót 2017-ben!

Mindenkinek ott lapul a szekrényében, könnyű mosni, egyszerű kombinálni, és igazi időtálló darab – rájöttetek, mi az? Hát persze hogy a fehér pólóra gondoltam. Hogy hogy érdemes idén hordanotok? Mutatom! 

vous - 2017.06.17.
Így viseljétek a fehér pólót 2017-ben!

Szóval, az van, hogy a fehér póló egy cseppet sem unalmas. Miért is lenne az, ha bármelyik évszakban szinte bármihez felvehetjük? Igen, jól olvastátok, bármihez! Íme néhány inspiráció, ha idén nem csak a jól bevált farmer + tornacipő kombóhoz hordanátok a kedvenc pólótokat.

engel-nora-9-1-ruhadarab-ami-nem-hianyozhat-az-alapruhatarbol-nektek-megvan-minden1

9 + 1 ruhadarab, ami nem hiányozhat az alapruhatárból – nektek megvan minden?

„Ugye nem kell bemutatnom a nincs egy göncöm se szitut? Naponta nők ezrei élik át a reggeli rohanás legkellemetlenebb perceit, amikor is jön a felismerés: nincsen ruhám randira, állásinterjúra, kiállításmegnyitóra – pedig a szekrény dugig van. De mi lehet a baj? Kezdjük az alapoknál – vagyis az alapruhatárnál –, a gondok ugyanis innen erednek.” A teljes cikket ITT olvashatjátok tovább.

Ismerkedési szint – blézerrel 

Egy szuper blézernek minden női gardróbban foglalt helye kell hogy legyen. Sőt akár többnek is. Egy színes, egy mintás vagy egy pasztelk blézert mivel mással is párosíthatnánk, ha nem egy fehér pólóval? Játsszatok az anyagbőséggel: ha oversized a blézer, válasszatok feszülős pólót, míg egy slim-fit fazon esetében jöhet a bő póló. Egyszerű, nem?

Objektum doboz

Objektum doboz

Bemelegítés – feliratozva 

Idén továbbra is hódítanak a feliratok – felsőkön, kiegészítőkön, cipőkön egyaránt –, így ideje előszedni a kreatív éneteket és felpimpelni az egyszerű pólótokat! Ezáltal egy pillanat alatt varázsolhattok magatoknak egy egyedi és egyben vadonatúj felsőt. 

Objektum doboz

Objektum doboz

600

Egyszerű pólóból így lesz egyedi – kipróbált technikákat mutatunk

„Who the fuck is Mick Jagger? Volt, hogy a fél család ilyen pólóban ült le a vasárnapi ebédhez. Egy időben nagyüzemben nyomtuk a ma DIY-nak nevezett pólófestést: ecsettel, textilfestékkel pingáltunk feliratokat a pólókra, textiltáskákra. Nem azért, mert nem lett volna gyorsabb megoldás. Egyszerűen már akkor tudtuk, mi a slow, amikor még hírét sem hallottuk ennek a fogalomnak” – kezdi cikkét főszerkesztőnk, Eszter. Kíváncsiak vagytok a folytatásra? Ide kattintsatok!

Kezdőknek – szoknyához 

Sokan azt gondolják, egy nőies cipőhöz és egy szép szoknyához csakis egy szépen szabott blúzt választhat az ember lánya. Ez koránt sincs így! Bátran párosítsatok egy bő, sportosabb fazonú ezeréves pólót a legújabb trend szerinti szoknyához. Hogy idén miből válogathattok? Egy korábbi cikkemből megtudhatjátok

Objektum doboz

Objektum doboz

Ugrás a középszintre – pólóra 

Kicsit lehűlt az időjárás, de ti a kedvenc pólótokat akarjátok felvenni? Semmi gond! Válasszatok ki egy hosszú ujjú felsőt, és húzzátok rá a pólót. Igen, ez bizony jól tud kinézni. Ráadásul a rétegek még mindig divatban vannak

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Középhaladóknak –  ruha alá 

Jobb, ha megbarátkoztok a „mindent mindenre felveszünk” gondolatával, hiszen ahogy említettem, a rétegezés tényleg menő. Így történt az, hogy idén az igazi fashionista csajok a fehér pólójukra nyári ruhát húznak. A legtöbben a spagettipántosra szavaznak, de párosíthatjátok kantáros farmerszoknyához is.  

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Haladóknak – fűzővel, melltartóval megspékelve

Ha igazán bevállalósak vagytok, ékszer helyett egy csipke crop topot vagy szexi trikót kaptok fel a fehér pólótokra. Higgyétek el, minden szem rátok szegeződik majd, na de nem azért, mert mellényúltatok!  

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Címkék: #divat #póló #trend
Ajánlott cikkek