Egyéb kategória

Nem lehet teljes a nyaratok függőágy nélkül!

Szerintem a nyár nem telhet el függőágy nélkül. Gyerekkoromban még kuriózum volt hozzájutni, ma már annyiféle verziója és fajtája van, csak győzzetek válogatni! Ráadásul most már megdőlt az az állítás is, hogy a függőágynak csak kint lehet helye.

vous - 2020.05.22.
Nem lehet teljes a nyaratok függőágy nélkül!

A függőágy ugyanis régen még főleg hálós verzióban létezett, ami fantasztikus csíkokat tudott varázsolni az ember bőrére órákig, és többnyire az udvaron, két fa között kapott helyet. Ma már gyakorlatilag a lakásban is felfüggeszthetitek, ráadásul sokkal kényelmesebb anyagokból készül, és nem feltétlenül csak az ágy szerepét töltheti be, hanem a fotelét is.

És ehhez még csak fát sem kell növeszteni a padlóból!

Vannak jópofa függőszékek bentre, kintre, sőt kifejezetten gyerekszobába is. Ezek nagyon jól fejlesztik a gyerkőcök egyensúlyérzékét is. Külön kedvencem a fonott hatású függőszék, ami lehet félgömb és nyelv formájú is, olyan érzés bennük ücsörögni, mintha ti lennétek a világ királyai (mert azok is vagytok).

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Persze vannak vicces részei is a függőágyas életmódnak.

Például mindig azt érzitek, hogy így néztek ki benne:

Objektum doboz

De valójában így:

Objektum doboz

A beszállás néha így sikerül:

Objektum doboz

Szeretnétek azt hinni, hogy szuperkényelmes

De az igazság az, hogy eltart egy ideig, míg megtaláljátok a tökéletes pózt. De ha sikerült, akkor aztán tényleg királyság van!

Objektum doboz

lakberendezés kanapé trend divat

Nagy lakberendezési kisokos

Amikor új lakásba költözünk, sokszor a helyiségek mérete és adottságai befolyásolják, hogy melyik szoba hova kerüljön. A nagyobb szobába tesszük a hálót, mert a dupla ágy csak oda fér be, a dolgozószobát pedig az étkező helyén alakítjuk ki. Ezekkel egy bibi van: nem csak a funkciók, a bútorok, na meg a stílus fontosak egy helyiségnél.

Mitől érzitek majd igazán jól a lakásban? Okos cikkünkért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.