Egyéb kategória

Felismeritek madártávlatból Európa fővárosait?

Párizs, Amszterdam, London, Budapest, Berlin. Imádjuk az európai nagyvárosokat, ha tehetjük, utazunk is a VOUS-lányokkal. Na nem közösen, hanem mindenki a kedvenc városába, és természetesen a kedvenceink listáját szeretjük bővíteni is. Elképzelhető, hogy nagy bajban lennénk, ha a kedvenc városainkat madártávlatból kellene felismerni.

vous - 2017.06.13.
Felismeritek madártávlatból Európa fővárosait?

Na persze nem nézegethetnénk őket órákig, úgy azért valószínűleg könnyen menne. De mi van, ha azt mondom, képenként két másodpercetek van?

Teszteljétek csak!

Objektum doboz

A fotókat egy orosz fotósokból álló csapat honlapján találtuk, akik légifotókra, 360 fokos fotókra és videókra specializálódtak. Az AirPano honlapján a kedvenc városok légifotóját meg is tudjátok rendelni. A legtöbb fotót helikopterből készítik, de más gépek is szóba jöhetnek. A drón lenne a legideálisabb, de azok használatát sok ország tiltja.

600

Érdekességek Európa nagyvárosairól

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon